West highland white terrier

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen West highland white terrier. Du kan også legge inn egne erfaringer om West highland white terrier.

West highland white terrier bilder

West highland white terrierWest highland white terrierWest highland white terrierWest highland white terrierWest highland white terrierWest highland white terrierWest highland white terrierWest highland white terrier

Erfaringer med West highland white terrier

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om West highland white terrier

Bless sier: Vi har verdens søteste lille westie. Hun er rolig og bedagelig anlagt, men i sin yngre dager kunne hun gå lange turer både på fjell og langs veg.
Hun er et skikkelig familiemedlem, elsker oss alle og blir fra seg av lykke når vi kommer hjem, selv etter bare noen minutters adskillelse.

Hun er en skikkelig vaktbikkje og bjeffer mot alt som rører seg rundt hushjørnet, det kan være litt slitsomt til tider. Den forrige westien vi hadde var imidlertid ikke slik i det hele tatt.
Hun er leken selv i en alder av 10 år og hun finner seg i at ungene herjer litt med henne. Hun sier imidlertid tydelig i fra når hun er lei, da knurrer hun litt forsiktig, snur rompa til og går og legger seg.

Hun elsker varme og kos, det beste som finnes er å ligge helt inntil oss i sofaen og få masse klapp og kos, særlig på magen.

Westien er lærenem, men ganske sta. Jobber man litt med oppdragelse er det utrolig hva disse små dyrene kan få til :)
Kan vanskelig se for meg et liv uten en slik herlig, liten skapning. Anbefales på det sterkeste!
05.04.2013

Susanne sier: Westien er ein gøyal liten hund, som blir opprinngelig brukt til rottehund. Den er veldig ivrig og er veldig sporty. Den kan bjeffe litt men jeg har vore heldig med min lille Trine. Hun bjeffer ikke så mye.
03.08.2012

Din kommentar om West highland white terrier:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om West highland white terrier var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase