Welsh corgi cardigan

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Welsh corgi cardigan. Du kan også legge inn egne erfaringer om Welsh corgi cardigan.

Welsh corgi cardigan bilder

Welsh corgi cardigan

Erfaringer med Welsh corgi cardigan

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Welsh corgi cardigan

Aurora&Gizmo sier: Hva er egentlig forskjellen på gemyttet på de to rasene ?
For synes disse rasene er veldig spesielle og kunne godt tenkt meg en om noen år , men hadde vært greit å vite forskjellen ..
31.05.2013

linni sier: De er de perfekte Familie hunder!! men de er ikke akkurat rolige må jo brukes ofte! som alle hunder!


Er kun 12år så kanskje ikke så bra skrevet! men kan anbefale dem på det sterkeste!
21.03.2012

Juni sier: Årh! Har så utrolig lyst på Welsh corgi!! Jeg er 12 år og har hatt en Riesenscnauzer som ble 14 år, alså hadde henne siden jeg ble født. Var en utrolig livlig hund og elsket turer. Men nå er det veldig tomt i huset, fordi vi måtte avlive henne i Mai 2011...Foreldrene mine sier de er LEI AV HUND men det er ikke mulig i min verden! Så jeg krysser fingrene på at jeg en gang kommer til å få en corgi!!
08.01.2012

Cardi sier: Jeg er ikke enig i at rasen er perfekt som en rolig familiehund. Jeg har selv to cardigan, og de er rimelige aktive for å si det sånn. Hvis det ikke skjer nok i løpet av dagen så finner de på ting selv, og er absolutt ikke rolige.

Nå elsker jeg rasen selv og kan ikke se for meg å ikke ha en, men jeg mener at en cardi bør få bo i et aktivt hjem. Ellers tror jeg både hund og eier blir misfornøyd...

Men en cardi som får jobbe, bruke både kroppen og hodet, er en helt fantastisk hund.

Les deg godt opp om rasen, i bøker, på nettet, hjemmesiden til klubben osv, før du bestemmer deg for en :)
09.10.2011

Skotmyra kennel og Immes kennel sier: Jeg kan varmt anbefale denne rasen :) Den perfekte familiehund/alroundhund :)
16.08.2011

tina sier: er dette en hund som kanskje føler etter deg og er helt gal og glad i sin eier ? og gjør alt for å gjør eieren sin glad ? :D
23.04.2011

dysletikker...voff sier: Jeg har selv eid en corgi, det vill si en welsh corgi pembroke. Det er jo ikke en cardigan, men jeg vill tro at lynne/personelighet er ganske lik på disse to hunderasene. Min erfaring med corgi er at det er en veldig glad og lystig hund. Den er meget smart og utrolig lettlært. Pels stellet varierer. Den har en røyte periode, der den virkelig røyter. I denne perioden lønner det seg og gre hunden ofte og nappe hunden for løs hår. En corgi kan være litt skarp, men ikke agresiv. Min corgi gikk veldig bra sammen med katter. Corgi er virkelig en hunderase og ambefale, for dem som ønsker en lettlært, kosete og rolig familiehund. :) obs. en Corgi kan fort bli overvektig. Så foring av hunden bør være kontrolert. En corgi: Smart,veldig lettlært, normalt aktivitets behov, litt egen, røyter en del, kan være litt skarp og bestemt, ellers en nydelig kosete hund.
12.04.2011

nit sier: Har en 1 år gammel cardigan. Til nå så er det en herlig fyr. Oppmerksom og lettlært. Har ikke gått fra sans og samling når han har sett katter. Det er ikke en sofahund,så han trenger aktivisering, men det gjør jo alle hunder. Litt vaktbikkje, men det begrenser seg til bestemte "boffer".
25.12.2010

? sier: JA , jeg tenker også å kjøpe en slik hund men ville likt om litt informasjon om den først .. om kan den kjøpes i norge og hvilken eiere den passer til.
02.12.2010

hundegærne sier: kan noen dele litt informasjon ??

jeg har kanskje tenkt å kjøpe en sånn hund men jeg har en hund fra før og katt .. ossen er oppførselen hans ? mister han mye hår ?
04.08.2010

Din kommentar om Welsh corgi cardigan:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Welsh corgi cardigan var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase