Volpino italiano

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Volpino italiano. Du kan også legge inn egne erfaringer om Volpino italiano.

Volpino italiano bilder

Volpino italiano

Erfaringer med Volpino italiano

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Volpino italiano

Susanne f sier: Jeg har en hann volpino. Så vis noen er på jakt etter parring så ta gjerne kontakt!:)

Susanne Frantzen: 93498742
Susanne_frantzen@hotmail.com
Tønsberg, Vestfold
06.05.2016

Svar på ditt spørsmål sier: Camilla: Er jo sagt at volpino ikke er for nybegynnere, men jeg skaffet meg en for noen år siden og jeg var en nybegynner, men det har gått helt fint :) Bare stell pelsen godt å gi den mye mosjon;) Ikke akkurat kattepoter, men de har små poter som en katt.
07.01.2014

Camilla sier: Er volpino en hund for nybegynnere? Har hørt at den skal ha kattepoter er det riktig? Jeg har veldig lyst på en volpino, har hørt at den ikke er noe for nybegynnere, men har passet hunder før og veldig mange i familien min har hund. Ploblemet er det at vi har parkett og den blir det veldig for riper i, og hvis den har såkalte kattepoter hadde det vært perfekt:)
03.01.2014

Hvor mye koster en volpino sier: Veronica: En volpino italiano kan koste fra 10 000kr til 20 000kr, men jeg kjøpte min for ca. 10 000kr. Men det er jo kanskje noen som er billigere noen plasser.
07.04.2013

Mette sier: Jeg har en volpinotispe som er 3 år. Vanligvis røyster hun i mai,juni, men nu har hun røyket kraftig i ca 1 mnd. Hva kan grunnen være til det? Det er jo ikke røytesesong enda
17.02.2013

Spørsmål frå Veronica! sier: Kor mykje kostar ein Volpino Italiano? :)
Kanskje skal eg kjøpe ein visst den ikkje er så dyr!
Håpar eg får svar!!
02.02.2013

tinemor sier: hei. er det noen som har gode råd ang. bad? noen spesiell shampo og balsam? noe jeg må passe på? tak for alle råd!!
27.01.2013

Forskjell på volpino og japansk spisshun sier: Mari: svar på det du lurer på, står lit lengre opp. :) Ellers er det bare å sjekke litt mer ut på google, eller wikipedia.
22.01.2013

Mari sier: Ka er forskjellen på ein volpino og ein japansk spisshund utseendemessig?? Ein av dei få hunderaser eg ikkje klarer å sjå forskjell på!
16.11.2012

Mari sier: Ka er forskjellen på ein volpino og ein japansk spisshund utseendemessig?? Ein av dei få hunderaser eg ikkje klarer å sjå forskjell på!
16.11.2012

Volpino elsker!! sier: MicroBuffy:

Vil du vite hva som er viktig om et volpino italiano? Hvilken trening, hvor mye isåfall osv? Er det det du mener eller, får jeg skjønte ikke helt.
15.11.2012

MicroBuffy sier: Hei alle sammen.
Jeg driver i dyrebeskyttelsen og etter planen så skal jeg være forvært for en valpino Fra i morgen. Hva trenger jeg å vite. Suger til meg alt som er nå.
29.08.2012

Volpino italiano og japansk spisshund sier: Eller japansk spisshund, pomeranian og noen andre raser som jeg ikke husker, stammer fra volpino italiano. Det har hvertfall jeg lest
12.07.2012

Volpino italiano og japansk spisshund sier: Volpino italiano og japansk spisshund er to helt forskjellige raser, volpino italiano er italiensk spisshund og japansk spisshund er, japansk spisshund. Og japansk spisshund er noen cm. større. Utseende er veldig likt, det varierer fra hund til hund om hvor stor, hvor lang snute, hvor mye pels osv. Så de er ganske like i utseende ;) Mer kan ikke jeg svare iallefall :)
03.07.2012

Stina sier: Hva er forskjellen på ein volpino italiano og ein japansk spisshund utseendemessig, untatt størrelsen?
Er det forskjell på størrelsen egentlig?
13.06.2012

sissel holtaas sier: jeg har også volpino. nå 2 stykker. Chico: skymingen fabian 3 år. og Tiril (soumolainens Gina) 5 år.

Bjeffinga kan man redusere masse med å ha en spruteflaske med vann og si nei. Fungerer som bare det :)

Bare positivt å si. Røyting: børste ofte med god børste.
Utrolig barnevennlig, trivelig med fremmede etter at de er kommet nært, slapper godt av inne (ikke stress inne), holder seg rundt oss hele tiden(stikker ikke av), intelligente og ja rett og slett bare så skjønne!

VALPER: får på mine i løpet sensommer/høst avhengig av tirils brunst. ta kontakt om du er interessert.

HANNHUND til avel: chico kan være tilgengelig for det. finner han og tiril i dogweb.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/groups/114396848599533/ meld dere inn :)

MVH Sissel Holtaas post@stallholtaas.no
12.06.2012

Rune sier: Hei Jan.

Jeg har en hann volpino. Holder til i oslo.
Ta kontakt dersom dette kunne vært noe!

rune.ko.88@gmail.com

Mvh Rune KO
27.03.2012

Jan sier: Til HUNDEELSKER
Jeg vet det er lenge siden du har skrevet ditt innlegg, men vist du leser dette, så har vi en tispe (Volpino) som vi gjerne skulle ha satt valper på. Om du er innteresert i og "låne" vekk din han hund(selvfølgelig mot betaling) så er vi veldig innteresert.

Mvh Sissel og Jan
17.03.2012

Volpino sier: Jeg har en volpino selv hun heter Lady, og jeg er vokst opp med hunder. Den første var en blanding som ligner veldig på en volpino italiano og den andre var en sheetland sheepdog. (Vet ikke hvordan det skrives) men nok om det.

Jeg har en venninne som er allergisk mot alt som kalles pels, men hun reagerte ikke på min lille Lady. Det var litt merkelig. Hun har noen ganger klødd seg i øynene, men svært sjeldent. I begynnelsen kunne jeg ikke komme til henne pga hår på klærne mine fra lady. og hun er sånn som reagerer veldig på dyr, men nå kan jeg komme dit, med lady også tilogmed! Hun har selv lyst på en slik, men kan selvfølgelig ikke!

Lady er veldig leken og går nesten aldri tom for energi! Men når hun gjør det, sover hun mye. Hun elsker lange turer, spesielt hvis hun får gå løs. Hun er min bestevenn! Hun er et snart 7 måneder og er allerede veldig trofast. Når vi fikk henne, var hun nesten 2 måneder, og i 3 måneders alderen kunne hun gå fritt, og kom tilbake når vi ropte på henne. Og ja, hun bjeffer mye på lyder! Men da holder jeg på snuten hennes og sier: hyysj!

Volpino er får mennesker med mye energi selv! Jeg anbefaler en slik!
07.01.2012

René sier: Er alergisk mot pels generelt, men reagerer ikke på min kamerat sin volpino. Hunden er ikke mere enn 8 månter men han han var kjempe snill mot min 3 åring når de først møttes. Har passet hunden en del ganger og han ser ut til og venne seg fort til nye omgivelser, men blir også veldig beskyttende over nye omgivelser. Bjeffer veldig lett på lyder rundt huset men gir seg så snart han snakkes til. Ang bitingen er jeg enig med det og holde rundt snuten i noen sekunder, men det er muligens felles for små hunder? Hadde selv en Japansk Spits for noen år tilbake og samme fungerte på han. Loke som han heter er ett ordentlig kose dyr, elsker og sitte på fanget og er altid på plass når du ønsker det. Om du ønsker ett kjærledyr som vil gi deg masse omsorg og oppmerksomhet så er dette en hunde rase jeg sterkt anbefaler etter mine korte erfaringer :)
10.08.2011

Thor Kenneth sier: jeg har en valpino, som røyter svært mye..

jeg er også allergiker men reagerer ikke på denne hunden...

besøk bikkja først og vær litt i område rundt bikkja, reagerer du ikke der og da ( som jeg ikke vil tro du gjør ) så vil du heller ikke reagere ellers...
18.06.2011

anonym sier: Visst vi mener at hunden har for mye hår går det an og klippe den da ? ... ikke selv da slefølgelig
10.06.2011

hundeelsker sier: Vi har en Volpino Italiano hannhund, Rico (enrico)
Jeg anbefaler alle på det sterkeste å anskaffe en slik en, han har en fantastisk personlighet og et stort hjerte.
Hvis jeg og min mor begynner og diskutere litt høylydt så løper han inn på rommet å legger seg oppi sengen fordi han hater at vi krangler. Hvis jeg er lei meg så kommer han bort til meg og koser med meg og trøster meg. Å ikke døm denne hunden etter størrelse. Selv om hunden har småe bein så ELSKER han og gå på tur, han har vært med på fjellturer på over 8 timer å fremdeles så hadde han mye energi.
Men jeg må påpeke at han røyter en del, spesielt når sommeren kommer og han skal kaste vinterpelsen. Han bjeffer også noe enormt. Han bruker å ligge i sengen å se ut ruta å når det kommer noen forbi, så bjeffer han som bare det, men det blir fort stilt på han når jeg kommer. Han elsker også å være med barn, har aldri hatt noen problemer med det, men han liker ikke voksne menn så mye pga at han skal beskytte meg og moren min siden han er en hannhund.
Han har også kritthvit pels og den er selvrensende, så trenger nesten aldri å dusje han! Fantastisk hund som jeg ikke angrer et sekund på!!!! :)
24.02.2011

Kirten sier: Jeg har hatt en Volpino, Angela Bianca i 17 år. For tre dager siden måtte vi ta henne med til veterinæren og det var noe av det vanskeligste jeg har gjort i hele mitt liv. Vi savner henne noe helt utrolig. Verdens beste og mest hengivne venn med en fantastisk personlighet.
Jeg er nå helt syk etter å få en ny hund og har selvfølgelig lyst på en ny Volpino, men likevel vet jeg at det blir nok ikke det. En Volpino er en krevende hund som røyter ekstremt mye og bjeffer veldig mye. D ble desverre litt for mye av det gode til tider.
Men ellers er det en herlig og morsom rase. Jeg fikk tre barn etter at jeg fikk Angela. Hun har i alle år akseptert sine "søsken", men ikke andre barn. Det har vært ganske problematisk til tider. Av egen erfaring var det kanskje litt uheldig for Angela da vi fikk barn for i en periode ble det mindre oppmerksomhet på henne og hun trengte mye oppmerksomhet. Heldigvis gikk det seg til ettersom ungene ble eldre, Angela har vært en flott turkamerat i alle år. Veldig glad i å være i skauen. Vært med på skiturer og har vært veldig utholdene. Ball var den STORE interressen inntill et par år siden. Lurer på hvor mange tennisballer som har blitt oppbrukt gjennom alle disse årene. Hvis d ikke ble tur en dag gjemte vi ballen så greide hun å trimme seg selv. Ballen fant hun alltid. (noen ganger litt for fort:o)) Hun har også vært med utallige turer til Bergen og var aldri vanskelig å ha med. Det rare var at hun skjønte det hver gang vi begynte å pakke bilen. Da satt hun klar i førersetet lenge før vi kjørte. Hun forsto også når vi begynte å nærme oss Bergen. Da merket vi at hun begynte å bli utålmodig og begynte å pese. Vil takke Angela for alle de årene vi fikk sammen med henne. Savner henne så veldig
18.02.2011

Jeanette Kjeldsen sier: jeg har en valpino. hann hund.

han er utolig livlig og elsker oppmerksomhet :)
han hadde en stygg uvane med og bjeffe når vi ikke var hjemme men det han han klart og lære seg vekk, han bjeffet ofte når vi fikk besøk eller når det ringte på døren, men vi rettet på han vær gang han gjorde det, en veldig bra måte, noe vi tok i bruk når vi fikk besøk, var og be han sitte og stå forran han mens det eventuelle besøket kom inn. om han prøvde og se flyttet jeg meg forran han på nytt og skygget for så han ikke fikk muligheten til og se, i tillegg fikk jeg han til og holde fokus på meg. og rettet på han ved og knipse med fingeren vær gang han så bort.når besøket hadde satt seg til rettet , sa jeg vær så god og dermed løp han og hilste, men ikke like iverig som han gjorde når de kom inn og han kunne løpe rett bort med det samme. når vi hadde gjort dette ett par ganger lærte han seg og sitte rolig til besøket fikk satt seg og jeg ga han lov og hilse :D han er blitt kjempe flink, han uler selvfølgelig enda om det ringer på døren. men det er bare ett varsel på at det kommer noen og det kan han få lov til fram til jeg sier husj og sitt, da starter vi på igjen og der sitter han også :) kjempe behagelig, husk at de er en lære villig rase og suger til seg alt om du er sta nok :)

Tonje.
han var også flink til og bite først.
det vi gjorde var at vi skrek AU. ikke overdrevent selvfølgelig, men nok til at han skvatt litt, i det han skvatt tok vi tak rundt munn og nesa og sa FYY. dette ristet han av seg ganske fort :)

i begynnelsen når jeg skulle ha denne rasen, sto det oppført at det ikke var en fare alergikere, der er jeg nødt og rette på det,
rasen røyter noe enormt. og hårene er veldig fine og kan til og med få meg til og nyse noen ganger,
jeg er ikke alergisk-
¨jeg må også støvsuge og vaske gulvet ofte. dette fordi han mer eller mindre slepper hår, så er du litt lat og ikke orker støvsuge nesten vær dag :P
er ikke dette rasen :D

men rasen i seg selv er kjempe kjønne og vurderer stergt og få meg en til :D

men først skal jeg legge han ut på finn og finne noen som kanskje kunne tenke seg og få ett kull med han :)
så om noen bor i nærheten av oslo og har ei litta valpino tispe og kanskje kunne tenke seg ett kull med blanco, så ta gjerne kontakt :) selvfølgelig bare seriøse hunde eiere.

Jeanette-kjeldsen@hotmail.com
05.11.2010

TaraSofie sier: min hund røyter veldig :p såe er ikke noe allergiker hund mener jeg :)
05.10.2010

Otilie sier: hei jeg bare lurte på vordan hunden er for allergikere.
21.09.2010

TaraSofie sier: jeg har en volpino Italiano: )
Bambina heter hun og hun blir 3 år, 30 september 2010. Hun er veldig knyttet til meg,hun er utrolig snill og grei. men hun bjeffer veldig mye, hver gang det kommer folk og hver gang det kjører en bil forbi huset vårt. Bambina er veldig snill mot alt av mennesker, men er ganske bitch i hundeværden (bambina er veldig opptatt av å være sjefen).
Bambina er vant til katter siden vi har 3katter hjemme og vi har naboer som har mange katter..
Vi har nettopp flyttet og rett før vi flyttet begynte Bambina å røyte veldig mye, det var nok fordi at Bambina var kjempe beskymret og redd hun ikke skulle få bli med. Og det er enda ikke gått over, men jeg håper på at det roer seg sånn som det var før vi flyttet.
Bambina er min bestevenninne og hun er det som betyr veldig mye for meg, hun er som et menneske for meg. Og jeg kan si alt til henne, det er som hun forstår meg. Jeg og Bambina er som tvillinger, vi er akkurat lik. Hvis jeg er sint så er hun sint, og jeg merker alltid når hun er sint eller lei seg. Jeg og Bambina går ikke så ofte tur, men ofte nok fordi bambina trimmer seg selv. Hun har utrolig MYE energi, så hun er nesten aldri utpeist. Bambina er værdens vakreste og jeg anbefaler 100% å kjøpe seg en Volpino Italiano, for det angrer jeg ikke noe på.
( Jeg fikk da Bambina gratis, men er ikke akkurat så ofte at det skjer. Det var egentlig familien min som kjøpte Bambina, når jeg var hjemme var det alltid noe mellom meg og Bambina. Vi var som perfækte sammen, ifjor fikk jeg Bambina og gla er jeg for det. Det var en a mine beste dager i hele mitt liv ! hvis dere finner en bra Volpino Italiano så ikke nøl, KJØP ! :)
13.09.2010

laila sier: er dette en hund som røyter mye?og hvordan er den for allergikere?
18.07.2010

marita sier: tusen takk :)
16.07.2010

ch sier: canis.no så går du inn på den rasen så står det oppdrettere av rasen der...
16.07.2010

marita sier: jeg har veldig lyst på en volpino italiano, men vet ikke helt hvor jeg skal lete for å finne en, har sett på finn, men er ingen der. har noen no tips om hvor jeg kan få tak i en slik hund hadde jeg blitt veldig glad.
15.07.2010

Lisa sier: Jeg har en Volpino Italiano også. For å la den sluttle å 'bite' må du enten holde over munn/snute et 2-5 sekunder, eller gi den noe den får lov til å bite på. Kan kanskje ta tid, men er verdt det. :)
12.06.2010

Tonje sier: jeg har en volpino italiano hann :D men jeg har et lite problem med og gå tur med han han hopper hele tiden på meg og han vil gå litt så begynner han og hoppe .

og jeg har et annet problem er at han hele tiden vil bite meg.
og jeg vet ikke hvordan jeg skal ta han . jeg har hørt med forsjellige mennekser og alle sier masse forjsellig.
08.12.2009

linn sier: hei :) jeg lurer på om det er noe annet jeg trenger å vite om rasen ? jeg har reservert en og vil gjerne lære litt om denne rasen :)
07.06.2009

Lene sier: Ok :)
Takk for hjelpen :)
30.05.2009

Anonym sier: Lene, Volpino italiano hanner blir ca. 27–30 cm i skulderhøyde og veier gjerne omkring 5 kg, mens tispene blir ca. 2 cm lavere og noe lettere.
Pelsen ligner på tysk spitz og den er knallhvit.
30.05.2009

Lene sier: Hvor stor blir en Volpino italiano? Sån ca. Høyde og vekt ?
30.05.2009

:) sier: jeg har en volpino italiano, men det er jo forskjellig fra hund til hund som liker barn da, min hund liker ikke de fleste barna pga dålig opplevelese fra starten med små barn 0 - 3 år sånn cirka. :)
20.03.2009

Volpino-i-Norge sier: En volpino italiano er en livlig, glad, leken og hengiven familiehund. Den har en sterk personlighet og kan være litt mistenksom overfor fremmede - men det går fort over. Dette er en bra vakthund som bjeffer lett. De er gode kamerater som trives med barn. De er glade i å gå på tur, og til tross for sin snehvite pels er de lette å holde rene. Pelsen er mer eller mindre selvrenoverende. De er raske til bens og trives når de får utføre oppgaver.

Vil du skrive mer om din hund? Vi ønsker deg velkommen til www.123hjemmeside.no/volpino-i-norge
Skriv en beskjed, så blir du kontaktet!
22.11.2008

Din kommentar om Volpino italiano:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Volpino italiano var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase