Sankt bernhardshund

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Sankt bernhardshund. Du kan også legge inn egne erfaringer om Sankt bernhardshund.

Sankt bernhardshund bilder

Sankt bernhardshundSankt bernhardshundSankt bernhardshundSankt bernhardshundSankt bernhardshundSankt bernhardshund

Erfaringer med Sankt bernhardshund

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Sankt bernhardshund

Gode minner! sier: Dette er virkelig en rase som setter dype spor! Vår kjære St.B døde nylig, og sorgen er stor både blant store og små.....en fantastisk flott hanhund som vi alle var virkelig glad i! En hund som fikk alles oppmerksomhet, både pga størrelsen men også pga sitt nydelige ansikt! En hund som elsket sin familie, og hadde et fantastisk gemytt! For en tålmodighet han hadde!!! Han elsket kos, og nøt å bli stellet med! Men han krevde sitt også.... han var sta og pelsen krevde sitt stell, og han siklet en del. Men med en oppdragelse preget av mye kjærlighet og en streng disiplin, ble dette en fantastisk flott familiehund! En flott hannhund som ble familiens første hund, og som ikke ble kastrert. Desverre døde han så altfor tidlig, bare 3 år, og vi skulle virkelig ønsket at vi kunne hatt han i mange år til! Et stort savn blant store og små! Hilsen tidligere stolt eier av ST.B.
20.02.2013

På gaten.... sier: Hvorfor får jeg alltid stygge blikk når jeg går tur med min Sangt bernard?
Nesten som man skulle tro at jeg gikk å leide på andres behring liksom!
Ingen vil komme i nærheten når jeg går tur med Borris...
Men når jeg går tur(alene) med pomeranianen min vil alle småunger hilse...

Liker best å gå tur med Borris...:-)
28.05.2012

OleDoleDoffen sier: NEI, vi har en Sankt Bernhard og den er snill som mange andre hunder ikke er. Naboen våres har en hund som kommer å biter alle som kommer på besøk.
Sankt Bernhard er den kosete, snilleste hunden du kan få. Vi har hatt finsk lapphund, men sankt bernhard koser mere med oss enn fisk lapphund.
Når søskenbarnet våres er på besøk (7 mån) er hunden snill med han og ikke biter. Søskenbarnet tok fra ham ballen og hunden gjorde ingenting til han fikk igjen ballen av Søskenbarnet mitt.
Sankt Bernhard er en koselig hund (anbefales)
Jeg er ikke imot andre hunder de er nokså koselige de også.
Sankt Bernhard sikler ikke så ille som mange sier.
28.02.2012

Hundeelsker sier: Har hatt St. B siden 88. Har nå 2 store hanner. Det er nok kanskje eieren som skulle hatt en annen rase, hvis problemene er store. Kastrering er en nødløsning.
19.01.2012

husflid sier: Vi har hatt 2 St. Bernhardshunder. Begge 2 har vært hanhuder og de ble henholdsvis 10 og 11 år. Det er ikke problemer med å oppdra denne rasen bare du er snill mot de og leser deres språk. De elsker barn. Vi har fire barnebarn og allerede fra den var liten så passet den på at alle barna var der. Forsvant ett barn så var det å lete etter det. Skal du anskaffe denne hunderasen så må du har stor plass og ikke har støv på hjernen. Når vi gikk tur og der var mange barn så elsket han å være midtpunktet og ha alle barna hengende rundt seg. Dersom vi skal anskaffe oss en ny hund så vil det og bli en St.Bernhardshund. Dette er en familie hund.
28.04.2011

øl tønna sier: e det ikke dem som har derre tønna runt halsen da??
12.12.2010

curles sier: tull og tøys, sankt bernard er ikke værre enn noen andre hunder bare større. Alle hunder krever en streng og skikkelig oppdragelse. må si labradoren min på 7 skaper en del mer problemer enn den snille sankt bernards hunden min på 2 år. Men de krever stor plass, lager MYE avfall. Og du må like å ha en siklendes liten valp på 80kg springenes rundt =) Og kastrering er bare tull. Sosialisering og masse positiv oppmerksomhet samt en streng leder som ikke er redd luringen. Beste hunde rasen.
01.07.2010

therese sier: st.b er verdens beste rase. har vokst opp med den. å den er perfekt, ikke vis det er amrikansk i de da vil ikke jeg ha....men rein sveitsisk er braaaaaaa
21.06.2010

Charlie Brown sier: Meget flott rase. Har hatt St.B. i mange år og ikke hatt noen adferdsproblemer med dem.Rasen lever desverre ikke lenge og er ofte plaget av en rekke lidelser.
De er ekstremt sterke, så de trenger eiere som vet hva de holder på med, men å si at hanhundene bør kastreres er helt feil( Mari Wong).
PS! du må ikke være svært opptatt av å ha det strøkent rundt deg med slike giganter i huset.
Det blir MYE hår og sikkel.
15.08.2009

Bamsemums Man sier: Disse er store og kosete og ligner på bamser!Jeg syntes de er Bamsemums!
19.07.2009

Mari Wong sier: De er så snille og glade i mennesker at de kan bli meget agressive om de ikke får väre sammen med feks barn så mye de vil. Min erfaring (har bare hatt en hannhund av denne rasen)er at de må ha en "strengere" oppdragelse enn feks rottveiler - du leste rett - fra de er små, da under deres late/godmodige vesen skjuler seg en viljesterk og mektig hund. Alt er vel når de får gå löse og hilse på hvem de vil, men oppdragelse det trives de ikke med!? Absolutt ingen nybegynnerhund, og en hanhund bör kastreres.
27.02.2009

redningshunden sankt bernhard sier: leste en artikkel om at det var båtsamann som biter mest: http://tb.no/article/20070809/_NYHETER/108090324 . En sankt bernhardshund har et veldig spesiellt utseende og de ser trofaste ut men ikke la deg lure av det sjarmerende utseendet. krevende hunder som ikke er en hund for nybegynnere, sier dette fordi at mange skaffer seg en sankt bernhardshund uten å vite hva de egentlig skaffer seg. Disse hundene er fantastiske men de trenger en eier som har peiling på hund hvis ikke bør du finne en annen hunderase.
05.02.2009

sigvald sier: jeg ønsker jeg på foravtale ring meg 4791751781 - 55187744
30.12.2008

Din kommentar om Sankt bernhardshund:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Sankt bernhardshund var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase