Riesenschnauzer

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Riesenschnauzer. Du kan også legge inn egne erfaringer om Riesenschnauzer.

Riesenschnauzer bilder

Riesenschnauzer

Erfaringer med Riesenschnauzer

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Riesenschnauzer

Juni sier: Hei! Jeg har stor erfaring med Riesenschnauzere.Jeg er snart 13 år og hadde en hund som ble 14, alså har hatt nesten hele mitt liv! Denne rasen er en fantastisk familehund, og hun var veldig grei og leken! Elsket å gå lange turer og være med oss på hytta. Mamma og pappa har vert gode trenere, så når jeg var på tur med henne, trengte jeg ikke lenke! Uansett om en hund kom forbi ,så gikk hun fortsatt forsiden av meg! Hun var en herlig hund! Vi måtte desverre avlive henne på grunn av ryggsmerter som hun hadde mye av. Altfor mye av. Tragisk dag var det, 23. Mai 2011. Det er SYKT tomt i huset uten henne og mamma og pappa NEKTER å få ny hund. Tragisk :/
15.01.2012

Riesenfrelst sier: Riesenschnauzeren er en brukshund og bør brukes for at den ikke skal bli en problemhund.Den krever en eier som vet hva det vil si å ha en stor hund med masse energi.Samtidig er den herlig med sine fantestreker og prate eller knurre kan den også gjøre for å få oppmerksomhet.Noe forsvar på mat og bur kan forkomme, men med riktig læring er det ingen problem å få det bort.
En Riesenschnauzer må ALDRI bli hardhendt behandlet,da du vil tape tilslutt !!
Når du tilslutt finner ut at det er en Riesenschnauzer du vil ha,ta kontakt med flere oppdrettere for å høre om hva de har som målsetting med sitt Riesenschnauzer oppdrett.hilsen en som har og har hatt Riesenschnauzer i mange år.
14.08.2010

atle tveit sier: jeg mistet akkuratt min aller beste venn som ble 12 år som selfølgelig var en risenschnauzer. disse hundene har en utrolig personlighet det er akkuratt som om de tror de er mennesker. de vil delta i alt og elsker kos, lek og er verdens mest trofaste hund. det er en litt krevende rase men den er så utrolig unik alt annet. om du er på utkikk etter å få en venn som du alldri kommer til å glemme og som alltid er der og trøster deg og gir deg en enomrm kjørlighets følese så er det bare og få seg en risen.. du vil alldri angre..
11.03.2010

mia sier: Jeg har hatt 4 riesenschnauzere og et valpe kull.
De er fantastiske hunder, både vakre kresen og atletiske hunder.vi går på rulleskøyter om sommeren og ski med de om vinteren og vi har en hundevogn de elsker å trekke oss i.De er veldig kosete.Absolutt lydige hvis du trener de rett. Ikke er de greldrete. og sosiale med både dyr og mennesker.
Risen er absolutt å annbefale hvis du vil ha en hund som er kjælen familie hund, men som kan være leken og sportslig også.
07.10.2009

martin sier: når jeg var liten hadde vi en Riesenschnauzer, som ga meg mange gode minner., nå er jeg snart 30 og har en valp på 1 år selv,. en helt fantastisk hund,med masse energi og lekelysst.,har også en Bichon Havanese ,som er veldig glad i riesen
.,størrelses forskjellen er stor,men riesenen tar hennsyn ,slik att de kan leke sammen ,. har også et lite barn,å jeg stoler 100% på att riesenen er snill og till og stole på rundt han.en god vakkt hund , god psyke rundt andre hunder, kan være litt nervøs i mørket rundt fremmende,men det er individuellt fra hund til hund.ingenting med rasen å gjør., så sitter du på gjerdet å lurer på hvilken hund du vill ha,er RIESENSCHNAUZER rasen du må skaffe deg.,
08.04.2009

Claudius sier: Vi har 2 Riesenschnauzere på 10 måneder og er de herligste i verden.Rasen krever en del, da de blir fort rastløse og trenger mye mosjon i tillegg til mental trening.De er også veldig egenrådige og har en tendens til å "luke ut" det de ikke vil høre.Har du tid og tålmodighet vil du få deg en meget lojal hund i tillegg en veldig god kamerat som kommer til å sjarmere deg i senk.Antageligvis ikke en første gangs hund...
25.03.2009

Din kommentar om Riesenschnauzer:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Riesenschnauzer var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase