Nova scotia duck tolling retriever

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Nova scotia duck tolling retriever. Du kan også legge inn egne erfaringer om Nova scotia duck tolling retriever.

Nova scotia duck tolling retriever bilder

Nova scotia duck tolling retriever

Erfaringer med Nova scotia duck tolling retriever

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Nova scotia duck tolling retriever

Magda29 sier: hei!
Jeg har ønsket meg hund nå lenge og jeg skal endelig kanskje få det😆!
Men jeg har en katt fra før og faren min liker ikke så mye at den røyter.....
Foreldrene mine er skilt og jeg må bytte på å bo mellom dem det er ikk så langt for det er gåavstand mellom dem.
Faren min reiser anenhvær uke og da må jeg til min mor det er der jeg har katten.
Men jeg lurer på hvor kan man få tak i toller? Og er den sånn som kan flyttes på for jeg har hørt at det er lett for at de blir stresset da. Kan noen hjelpe meg?!😀😅
I så fall hvor finner man rasen hvor får vi kjøpt den?
06.07.2015

Farmor sier: Jeg er en pensjonist-dame på 75 år. Jeg har tidligere hatt en labrador dom ble 10 år (døde av kreft) en springer spaniel som ble 11år og nå enspringer som er snart 12 år. Hun må dessverre snart avlives pga øyesykdom. Jeg er usikker om jeg kan ha hund pga min høye alder. Nå går jeg tur med hunden hver dag og det har vært en stor glede med selskapet og at den får meg ut på tur. Farmor
16.03.2013

Willikonge sier: Har veldig lyspå men noen sier at man ikke kan få en roller med det førstet må man ha mye hunde erfaring får og få den please svar på dette
27.11.2011

andrux sier: Har behov for å legge til at Tolleren krever mye mosjon og hjernetrim selv om det er en fin familiehund! Den er vakker, og har veldig praktisk størrelse- men man bør lese mer om rasen før man kjøper den for utseendets skyld!

les feks. http://www.retrieverklubben.no/index.cfm?id=246942

(utdrag fra linken over) "I 1986 satte den første toller sine labber på norsk jord.(...) Den har blitt svært populær, (...) Utviklingen har akselerert de siste årene og i løpet av de siste 5 årene er det registrert hele 1100 hunder. Denne raske utviklingen har og medført en del ulemper, særlig gjelder dette mangel på informasjon og forståelse av hva slag hund tolleren er. (...) Mange lar seg bedåre av et yndig ytre og en grei størrelse og den blir ofte fremstilt som den ideelle familiehund. Rasen har stor personlighet, og en må ikke la seg lure av et yndig ytre.(...) trenger en fast, men ingen hard fører."
02.03.2011

gjerpen sier: Har en toller tispe på snart 5 år. Viser klare tegne til territoriell dominans og må stadis kues. Uforutsigbar og svært kjærlig på en gang. Engstelig for sykler og veier med mye trafikk.

krever mye stimuli og aktivitet.
24.09.2010

Frøken_Dings sier: Alex: Du må lese litt nyere teori om hunder, for det du sier om dominans stemmer overhodet ikke.

Det er ikke nødvendig å gjøre krav på eiendelene i huset selvom du har hund hjemme :-P
14.09.2010

Alex - american pitbull terrier sier: Jane se på canis.no der har de mange seriøse oppdrettere, hvis ikke du er fornøyd der kan du se på retriver hundenes hjemmeside.

Jeanette hvis det hviser seg å være dominanse, kan må du prøve å "nappe" han ut av fokuset på den hunden han skal til å anngripe. Du må også vise ovenfor hunden at det er du som er lederen, for eksempel ved å gjøre krav på alle eiendelene i huset. Gjør den underdanig.
Men se på kropsspråket til hunden om den er dominant eller om det er stress viktig forskjell. peace out hunde elskere :P
25.05.2010

Jane sier: Noen som kan fortelle meg hvor jeg kan få kjøpt Toller hen??? Oppdretter???:)
09.05.2010

kn sier: Sheltie-hannen vår ble som valp angrepet av to tollere, som slet seg fra noen barn som gikk tur med dem. De var svært aggressive, og det mot en liten valp. Hvor mye av dette som skyldes rase aner jeg selvsagt ikke, har ikke kjennskap til bakgrunnen til akkurat disse to hundene.
10.04.2010

Anonym sier: Jeg har ingen erfaring med toller, men snakker generelt.

Jeanette, jeg tror dette heller har noe med stress enn dominans å gjøre. Stress kan være en faktor, men det kan sikkert være andre grunner også. Hunder kan bli stresset av mange grunner, men for mye av ting (f.eks trening, opplevelser eller andre ting hunden din stresses opp av) kan forårsake stress. Du kan la hunden din undersøke nye steder, gå rolig på tur og la hunden være sammen med hunder den går godt overens med. Riing er et typisk tegn på stress, og har ikke noe med dominans å gjøre.

Buzy, om en hund jakter på hester kan vel ha noe med rasen å gjøre, men det har sikkert mye med sosialisering fra starten å gjøre også, og litt individet/personligheten til hunden...
08.04.2010

Tonje sier: Har en toller på 5 år, fikk han etter han ble omplassert når han var 9 måneder. Det er tydelig det har skjedd ting med han som vi ikke vet, fordi han kom til oss som redd, bjeffete på alle, spesielt menn og uutholdelig rastløs konstant, der vi ikke kunne klemme hverandre uten at ahan spratt opp og bjeffet. Men nå er han den nydeligste og snilleste hunden du kan tenke deg. Fantastisk til agility, tur og kosing. Hanhunder spesielt kan være mye mer aggresiv enn tispene. Men med rett eier er dette den perfekte hund. Min er ihvertfall helt fantastisk!
30.03.2010

Jeanette sier: hei, er det flere som har hatt problemer med mye dominanse? noen som har tips? har ei tollertispe på tre år og hun skal bryte alle ned i bakken, sparker fra seg når hun har tissa, knurrer og "rir". alle typiske tegn på at her er det jeg som bestemmer. er evig takknemlig for råd og tips, evt bøker om dette.
21.02.2010

Toller sier: Tolleren er en perfekt familiehund. Tillitsfull og svært nysgjerrig.Går godt overens med andre dyr.
Min toller(10 år) går godt overens med en katt og en hamster.
Hund som kan anbefales til familier.
06.02.2010

Buzy lover sier: Jeg har veldig lyst på en toller, men jeg lurer på om den har noen jaktinstinkter. vi har hester og vil ikke at hunden skal jage hestene eller bite etter dem.Er det noen som vet hvor man får tak i dem og ca hvor mye de koster.
Please svar.
29.12.2009

bossve sier: min var veldig flott, men var desverre aggressiv ved matskålen. døde da den spiste rottegift. tragisk, men en veldig fin hund. tenker den trenger mye oppfølging fra starten av.
13.12.2009

lillo sier: Verdens vakreste, veldig aktive, elsker å gå på tur, veldig lekne, nysgjerrige på alt som skjer, liker ikke å gå glipp av noe, kosete og veldig glad. De røyter endel vår og høst. Kan være skvettne. De elsker å bade. En hunderase jeg anbefaler på det varmeste, de gir deg alt. For meg, den perfekte hund. :-D
19.10.2009

hunde våkterne sier: Det er verdens fineste hund så søt! Håper på hund. om et og et halvt år! så bare pass på!
08.10.2009

hunde elskeren sier: Jeg har så utrolig lyst på toller. Det er den ensete hunden jeg har lyst på. Skal kansje få hund til neste år , man bare kansje...
07.10.2009

Martine sier: Jeg har så utrolig lyst på en toller, men mamma er alergisk mot dyr ;`(
30.09.2009

Nina sier: En Toller egner seg kjempegodt både agillity og lydighet. Ekstremt arbeidsvillig og overhappy hund.
Mi jente har veldig lite vokting i seg. Sier helst ifra når det kommer kjentfolk hit. Er veeeeeeeeldig glad i alle mennesker.
Jeg har ei tollerjente på 1 år, og kan ikke få fullrost rasen. Rett og slett den perfekte hunden. Er altid med når det skjer noe, men er også helt rolig inne. Super av-knapp.
31.08.2009

Celine sier: Hei. jeg leter etter en hund som kan vere fin til agility og, en fin familiehund.. Er tolleren en vakthund ?
31.08.2009

Kathrine sier: Vi skal skaffe oss en familiehund, og har veldig lyst på en toller. Men røyter den mye? Supert om noen kan svare meg på dette:) Takk
03.08.2009

Lene sier: Kan være noe sær og skvetten.
14.04.2009

Marianne sier: Nydelig hund.
Den lærer fort og elsker trenging, både psykisk og fysisk :)
Anbefales.
13.03.2009

Allan Sørensen Tromsø sier: Forholdsvis ny hunderase som kommer fra Canada. Rasen blir populært kalt for toller. Mer og mer populær også i Norge. Livlig hund med høyt aktivitetsnivå. Middels stor,kraftfull, kompakt og muskuløs hund. Meget intelligent og stor utholdenhet.
Renskåret, kileformet hode. Snuten er behåret. Mandelformede øyne som er plassert godt adskilt.Ørene er trekantede, høyt ansatt på skallen. Hunden har saksebitt. Fargen er varierende avskygninger av rød eller oransje.Tilbakemeldinger tilsier at tolleren egner seg godt som familiehund. Oppl.Canis A/S
23.02.2009

Din kommentar om Nova scotia duck tolling retriever:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Nova scotia duck tolling retriever var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase