Norsk elghund grå

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Norsk elghund grå. Du kan også legge inn egne erfaringer om Norsk elghund grå.

Norsk elghund grå bilder

Norsk elghund grå

Erfaringer med Norsk elghund grå

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Norsk elghund grå

Jegerinne sier: Hei, jeg trenger råd om hva jeg skal gjøre med elghunden min. Den har bitt noen voksne menn i situasjoner der de kom bakfra og hunden var stresset. Jeg er fortvilet, bør jeg avlive han eller er det noe jeg kan gjøre for å redde han. Kasterering er det noe løsning? Hunden er snart tre år og veldig stri, men samtidig så god og snill.
02.01.2014

nick5678 sier: Verdens beste hund, hvis du er elgjeger! Men de må jaktes med! Finnes ikke noe tristere enn en NEG som ikke blir brukt!
28.12.2013

Elghunden sier: En gantastisk og lettlært hunderase. Det er ingen problem med å få de stille. ta seg litt tid med hunden og den lærer akkurat det du vil den skal lære og får fra dem unoter.

En kjempehund i skogen til å spore og en fantastisk familiehund :)
27.08.2013

Bosso sier: Dette er ein ordentlig bejffehund som biter mye som valp og ungdom. Ei venninne hadde ein og alltid etter å ha vært med ho hadde eg flere hull igenseren min. Lettlært var den eller ikke men den var lydig og pissa ikke inne.
26.05.2012

Hunter. sier: Hei Litago! Det du beskriver om denne elghunden som står i bånd, aleine, dag etter dag, er dessverre slik mange, mange jakthunder har det i landet vårt hele året, utenom i jaktsessongen. Derfor ble det nok på "merkelig vis" så taust her, etter innlegget ditt...
08.04.2012

Litago sier: Hei! Jeg syns at elghunden er en flott hund, men sjøl har vi valgt en liten hund,pga bosituasjon og at vi ønsket oss en liten ",kosehund", Ja vi går seff. våre daglige turer; først om morgenen FØR jobb, en halvtimes tur.Så om etterm./kv. , da går vi iallefall en time, uansett vær og føre :)
Men nå har jeg i lengre tid observert en flott ELGHUND, som bare står ute i bånd,i hagen, dag ut og dag inn, natt og dag, han har et flott solid lite "hus" å være inne i. MEN eg ser aldri menneska hans hos han,( det er et par som eier den).Den står der, og eg syns den er så ensom. Den kan ule og "klynke" og småbjeffe innimellom, "heile" dagen..og dette syns eg er veldig trist å sjå og høyre på.Den har ikkje noke liv, ingentig skjer...må være utrulig kjedelig og frustrerende for den. Nå i det siste har den ikkje holdt på SÅ lenge om gongen,...kansje den har resignert ? ingen ser ut til å bry seg om den.. For når de kommer fra jobb, og hunden hopper og er SÅ glad, og tror de kommer til han, så går de bare inn, uten å prate eller bry seg om den.Eg har vært å hilst på den en etpar tre ganger, og den er veldig snill og "kosete". Kan ikkjevære bra for hunden å ha det sånn ??
Hva skal jeg gjøre ? kjenner de ikke.
Hilsen en hundevenn.
22.01.2012

jamta sier: hvordan er sykdoms historien til elghunde? jg vt om dett md nyresvikt, men er der noe mer? har jemthund jeg nå, men tnker litt på elghund, men er blitt fra rådet dett, da elghunden er vist ti gangr mer sta en jemthunden, og jeg har jo møtt mange elghunder, og 90 prosent har jo vært helt ustyrlig, men tnker på rasen, da jeg vil ha en hund som trenger en del jobb, og som ikke hører bare du knipser, om dere forstår.
19.04.2011

Jegeren sier: Har nå min andre elghund, fikk min første i 1995. Dette er fantastiske hunder på alle måter.Bedre jakthund finns ikke,den er og ein super familiehund. Det er tross alt bare jakt 2 mnd på høsten,så resten av året er den familiehund.
Veldig rolige og behagelige,lite eller ingen bjeffing.Den eg har nå lurte eg faktisk på om var taus, helt til første losen kom 5mnd gammel.
Den er ein fin vaktbikkje som varsler når det kommer ukjente folk/biler på tunet.
Begge eg har hatt er hannhunder og er selvfølgelig som hannhunder flest på godt og vondt.
Om 3 år kommer min neste gråhund, da er min nåverende 10 år.
Sier bare NORSK ELGHUND GRÅ forever:-))
26.03.2011

Tove sier: Jeg er født og oppvokst med norsk elghund.Da jeg var småjente kledde jeg på bikkja og den lå i dokkevogna mi. Da jeg ble eldre ble de mine treningskamerater. Da jeg fikk min først sønn ble hunden min beste barnevakt/varsler. Det lengste jeg har vært uten hund er 3uker! Nå er hunden vår 9 år og om en mnd blir et valpekull født og jeg har tinget på et nytt familiemedlem. Gleder meg til å ta fatt på nytt. Du finner ikke bedre hund tilpasset norske forhold. Dressur og sosialisering er en selvfølge, på samme vis som man oppdrar sine barn. Uoppdragne barn er utrivelg, det samme er uoppdragne hunder.Helt enig,- en hund kan "formes" som man selv vil, innen rimelighetens grenser.
04.02.2011

Sølvi sier: Dersom en går til anskaffelse av en slik hund bør en være klar over at fettklumper ikke er et ukjent fenomen blant denne rasen.
07.01.2011

Anonym sier: Jeg fikk for snart 8 år siden en elghund inn i mitt liv, en hannhund, og har bare positive ting å si om han. Han er nå en gammel herremann på snart 13 år. Og det med bjeffing/gjøing som det skrives om her; du får det du selv ønsker. Ønsker du ikke gjøing så må du ta hunden for det, ingen hund kommer ferdig dressert!!
08.11.2010

Anonym sier: Jeg er oppvokst med Norsk elghund grå. De er fantastiske hunder, men bør nok helst ha mulighet for å få jakte. Vi har ei gammel tispe på over 13 år nå. Hun er fantastisk rolig, avballansert, familievennlig og har et fantastisk gemytt. selv i høydrektig alder kunne mine tantebarn leie rundt på henne og gjøre så godt som hva de ville. Jeg vil påstå gjøinga hos grå elghund er oppskrytt. Dersom den blir stående fast ute, vil den nok gjø, men grå elghunder har blitt avlet mye på i forhold til gemytt, og mer nervøse huder gjør mer. Dersom grå elghund blir inkludert i familien, vil problemet med gjøing bli særdeles lite.
09.11.2009

Anonym sier: Jeg har en 3 år gammel tispe av denne typen, og det er fantastiske hunder. De er veldig familievennelige, snille og lekne hunder. Det som kan trekke noe ned er at de har en tendens til å gjø veldig mye.
27.09.2009

elgjakt sier: hvis du skal ha en hund til elgjakt er det vel ingen tvil om hvilken hund du bør skaffe deg. Norsk Elghund er en fantastisk makker på elgjakta.
12.04.2009

Din kommentar om Norsk elghund grå:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Norsk elghund grå var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase