Norfolkterrier

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Norfolkterrier. Du kan også legge inn egne erfaringer om Norfolkterrier.

Norfolkterrier bilder

Norfolkterrier

Erfaringer med Norfolkterrier

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Norfolkterrier

jt sier: Vi har hatt Norfolk i 4,5 år.Vi hadde en hann, og han var veldig stri men egentlig lettlært. Rasen kan anbefales, men ikke som førstegangs hund.Dette er en veldig god vakthund, svært aktiv ute, og svært rolig og behagelig inne. Hunden vår pratet mye med en slags strupelyd som kunne forveksles med knurring. Svært sosial, men hissig på hunder større enn seg selv. Rasen tilpasser seg veldig aktivitetsnivået til eieren.
Vår erfaring er at den gjerne ikke passer til helt små barn.Større personlighet skal du lete lenge etter!!Vår var dobbelt så stor som standarden tilsa og svært robust, med enkelt pelsstell, må naappes et par ganger i året, som lett kan gjøre selv med litt veiledning.
Hunden krever en fast hånd! Vår hund ble desverre angepet bakfra av en engstaff bull terrier og dette resulterte i at hunden ble ødelagt mentalt og måtte tilslutt avlives, han er dypt savnet!
26.11.2011

ilovedogs sier: jeg har veldig lyst på en norfolk terrier og jeg er 14 år gammel og det er min første "egen" hund. jeg har hatt hund hele livet, men det har vært familie hunder. jeg lurer på om det er greit til "førstegangs hund",har jo hatt hunder hele livet og moren min hat hatt hund i 36 år så får jo vite ganske mye fra hun også ;)
01.11.2011

LAURA sier: Egner norfolk terrieren seg som familie hund?
08.05.2011

IF11 sier: Har hatt en Norfolk Terrier, kjempesøt, kjempesmart hund! Krever en streng, men venlig hånd. Min Norfolk var gneldrete, skikkelig vakthund!! Bjeffet uhemmet når noen passerte gjerdet hennes! Jager katter og krever lange turer og mye stimuli. Fantastisk hund!
27.04.2011

aw sier: Er den ellergivennelige jeg er litt elergisk mot noen hunder??????
18.04.2011

as sier: De røyter ikke, og må derfor nappes. Vår Norfolk hann er nå 3 år. Det er en hund med masse personlighet og energi. Jeg vil ikke anbefale en hannhund til en førstegangs hundeeier. Sikkert delte meninger om det, men vår har vært veldig stri. Det er ikke få ganger jeg har angret på valg av rase, til tross for at jeg har hatt hund hele livet. Etter 3 år med masse jobbing, er han nå er skikkelig sjarmør som vi har blitt veldig glad i. Veldig lettstelt pels, men personlig synes jeg selve nappingen er vanskelig. Vi sender han til hundefrisør. Du må ikke være redd for å få hagen gravd opp:-)
18.03.2011

Lise sier: Røyter rasen mye? :)
17.08.2010

anonym sier: Har hatt Norfolkterrier selv, og de er skikkelige humørspredere. Man bør tenke på at dette er "rottejegere" med mye energi og sterkt jaktinstinkt, så de krever mosjon og aktivisering, ellers kan de bli litt gneldrete. Men med så korte bein bør ikke mosjon bli noe problem:) De er også veldig lettlærte.
Rasen er kjent for å ha få vanlige sykdommer, så dette er veldig friske og robuste små hunder. En liten tønne med energi. De har stri pels som nappes to ganger i året, men utenom det holder det med en kjapp runde med børsten av og til.
Rasen anbefales på det varmeste til alle som vil ha en hund med energi som gir mye glede tilbake:)
12.11.2009

mo sier: er norfolkterrie et bra valg som første gangs hund??? og er denne typen hunderase kjent for å få en del sykdommer??
06.09.2009

Babe sier: Nei, den skal være veldig stille: )
07.08.2009

Anonym sier: Noen som vet om denne rasen er en såkaldt "gneldrete" hunderase?
06.08.2009

Din kommentar om Norfolkterrier:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Norfolkterrier var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase