Lapsk vallhund

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Lapsk vallhund. Du kan også legge inn egne erfaringer om Lapsk vallhund.

Lapsk vallhund bilder

Lapsk vallhund

Erfaringer med Lapsk vallhund

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Lapsk vallhund

Nordmarka sier: Vi har en lapsk vallhund som er svært rolig når vi er inne, og som ikke har noe problem med å være hjemme alene hele dagen. Hun har ikke ødelagt noe eller vist andre tegn på at hun ikke trives. Hun går også glimrende sammen med katten vår som vi allerede hadde da vi fikk henne som valp. Hun er en fantastisk turkamerat og takket være hennes noe reserverte vesen overfor fremmede, også en glimrende trekkhund i skisporet - hun stikker aldri over til motsatt spor for å hilse ;)Jeg vil spesielt trekke frem at det er en stor fordel at de har en pels som er tilpasset den norske vinteren og at hun overhodet aldri har problemer med is og snøklumper i pelsen!
17.04.2013

loveu sier: jeg har en lapsk vallhund og han er veldig selvstendig! han har stukket etter rådyr o.l mange ganger, men kommer alltid tilbake etter 5 eller 10 min. I oppførsel så er han helt nydelig. Han har aldri vist noe tegn til å være aggressiv eller lignene mot folk eller andre hunder. Han trenger en del tur og blir urolig om han ikke har fått nok! De fleste som ser han trur det er en blanding for de er ikke vandt til rasen og vi kjøpte vår i finnland. Han er veldig pen og har fått BIR og Cert på alle utstillinger han har vært med på. ;) Det er ikke en lett hund, men han er fantastisk.
21.10.2011

elrep14 sier: denne hunderasen er selvstendig synes jeg! jeg har en lapsk vallhund og han er rundt oss om vi går tur, men med en gang han ser et rådyr o.l så er han borte i rundt 10 minutter eller mer. han er en veldig snill hund og ikke agresiv i det hele tatt. Jeg liker rasen veldig godt og jeg synes det er en pen hund!
03.08.2011

Thjahppe sier: jeg har lite erfaring med dem, men ei venninne av meg skulle ett år på ferie til rodos, og da endte det med att de ikke fant nooen til å passe'n.
vi hadde en hund fra før og trodde hun kom til å bli aggressiv, hvis det kom en annen hund.
men vi fikk prøve noen dager før hun reiste i tilfelle det ikke gikk bra, men det gjorde det altså. så da satt vi "barnevakt" en hel sommer.
08.02.2011

Leah sier: Rasen er ikke kjent for å være vanskelig å trene. Jeg har en lapsk vallhund som løper fritt ute, han kommer med en gang når jeg plystrer eller roper og det har aldri vært noe problem. Den er veldig lojal og ekstremt glad i mennesker.

Jeg vil heller ikke si at Lapsk Vallhund er noe spesielt selvstendig. Dette er en hund som ikke kan være alene, den er veldig selskapssyk og avhengi av flokken sin.

Jeg er veldig fornøyd med denne hunden. Den er familiekjær og lettlært, hadde klart valgt samme rase hvis jeg skulle velge igjen.
25.02.2010

vegard sier: denne hunderasen er veldig selvstendig, hvis du ikke vil at den skal stikke av når du roper på den når den er voksen må du trene lydighet når den er valp.
08.12.2008

Din kommentar om Lapsk vallhund:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Lapsk vallhund var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase