Kleiner munsterlander

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Kleiner munsterlander. Du kan også legge inn egne erfaringer om Kleiner munsterlander.

Kleiner munsterlander bilder

Kleiner munsterlander

Erfaringer med Kleiner munsterlander

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Kleiner munsterlander

Cathy sier: Vi hadde verdens herligste kline munsterlander i nesten 15 år. Uforglemmelig hund. Herlig personlighet og vakker hund.
20.03.2016

Atle Skjerlie sier: En fantastisk hund med mange gode egenskaper,utrolig lettlært,fantastisk familiehund,jeg har hatt mange raser ,men denne topper.14 år ble denne vi hadde,problemfri hund.Bare gogt å si om rasen.
08.11.2012

Anita sier: Ja!:)
Har ein kleiner! Går godt ilag med min svenske-danske gårdshund:)
Den kan godt gå tur i skog og mark leeeenge!
Den må ikkje jakte men den burde
28.10.2012

Isabella sier: Vi vurderer å overta en kleiner munsterlander, har ikke er faring med rasen fra før. men har hatt hund i 13 år. Jakter ikke, men er aktiv i skog og mark. Anbefaling?
28.10.2012

Emma sier: Jeg har verdens beste kompis i stolen vedsidenav meg nå! Beste hunderasen, Som blir med på lange turer i skog og på fjellet, Og som gjerne kryper under dyna de og krøller seg sammen i Fotenden. Smarte hunder, Og verdens beste turkammerat, spessielt hvis dem går løse.
26.08.2012

Camilla sier: Men de er jo ikke mulig å få kjøpt om du ikke har skape fult av Gevær
Skyter ikke dyr, men elsker denne hunderasen
22.02.2012

hebe sier: En noe krevende, men utrolig sjarmerende hund. Stort aktivitetes behov. Ypperlig tur kamerat og flott til både dressur ig agility. Selv om det er en jakthund, er iallefall min så mammadalt at han aldri er lang unna - ikke noe problem å ha løs :)
14.01.2012

Ebba sier: Den lille hunden med det store hjerte, beste kammerat du kan tenke deg.
21.06.2011

boffa sier: Er oppvokst med dem å greier meg ikke uten. har nå ei tispe på 5 år. er lettlært, veldig energisk ute, å rolig inne. Til vanlig trener vi bruks, agility og triks. En hund som er kjent for å ligge på føttene til eierne ( noe som min gjør i dette øyeblikk) en gang kleiner munsterlender, alltid kleiner munsterlender.
21.05.2011

Tira sier: Kleiner munsterlander er en nydelig hund. jeg har en selv som er kort i beina og feit rundt magen. Hun er kjempekraftig og får 3-4 lange turer dagen. Kleiner munsterlender er en hund man ikke klarer seg uten. De er kjemepesosiale og elsker å bli kost med. De er glade og imøtekommende, det er umulig å ikke elske dem. Med en kleiner munsterlender har du fått en kjempegod jakthund og ikke minst verdens beste følgesvenn.
23.06.2009

Scott sier: Kleiner Münsterländer er en super turkamerat, og en kjempegrei hund i huset. Lettlært, og med en praktisk størrelse og et vakkert utseende, kan man ønske seg noe bedre!! Er kjempefornøyd. :)
16.06.2009

jeger mannen sier: Kleiner munsterlander ... det minner om en vorstehund (eller skrives det vorsterhund?) Er jeg inne på noe?
17.04.2009

Din kommentar om Kleiner munsterlander:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Kleiner munsterlander var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase