Irsk ulvehund

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Irsk ulvehund. Du kan også legge inn egne erfaringer om Irsk ulvehund.

Irsk ulvehund bilder

Irsk ulvehundIrsk ulvehund

Erfaringer med Irsk ulvehund

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Irsk ulvehund

Annikka sier: Jeg ville ha skaffet meg hund når jeg hadde hus og fast jobb. Ville aldri ha studert samtidig som hund. Ikke nok tid. Ein hund, uansett type trenger mye omsorg og tid. Skaff hund når du har hus og tid, ein irsk ulvehund er stor :)
06.12.2012

Scrabs sier: Heisann, jeg blir sannsynlig fastboende i Oslo til sommeren, har leilighet i forstaden der nå, og kunne tenkt meg en hund. Irsk ulvehund høres sykt bra ut, og lurte på å skaffe meg en. Jeg kommer til å bo med broren min, så vi blir da to stykk til å passe på. Jeg tror det største problemet kan bli tid, da jeg enten vil jobbe eller studere, om ikke begge. Noen kommentarer til om det vil funke? (NB er 20 år, har ikke hatt hund siden jeg var 8 år (King Charles Spaniel) men skjønte dette var en god førstegangshund)
04.12.2012

Kalle sier: Hei SuperNaiv?:
Ulvehunden vil vel mest sannsynelig trives i ein leilighet siden den er så rolig, kjenner ein leonberger som bor i ein leilighet og den trives utmerket.
MEN hunden vil jo sefølelig trives MYE bedre i eit hus, men leilighet går nok like fint.

Har selv hatt 5 irske ulvehunder, men bor på gård;-)
19.06.2012

kalle sier: TIL ROY: Nei den bjeffer ikke mye, veldig lite. Har hatt 5 irske ulvehunder selv og ingen bjeffer omtrent. Røyer dei? Nei den røyter ikke så mye, bare børst den noen ganger i uken så holder den seg;)
19.06.2012

Roy sier: Jeg tror jeg skal anskaffe meg en irsk ulvehund. Digger den rasen. Men bjeffer rasen mye? Røyter den mye?
19.06.2012

SuperNaiv? sier: Hei,

Jeg har forelsket meg helt i disse hundene og tenker sterkt på å gå til anskaffelse av en.
Mitt spørsmål er; kan disse hundene trives i byen? Det blir å bo på 70 kvm i leilighet. Dere ulvehundeiere; tror dere det vil gå bra eller trenger hunden et større hus? (Hunden vil jo selvsagt bli luftet hver dag). Er så utrolig usikker.
19.06.2012

Rakel sier: Hei, har du en Irsk ulvehund som trenger nytt hjem?
Jeg er en voksen dame som har drevet med omplassering og fosterhjem i mange år. Nå har jeg kuttet ned litt og konsentrert meg mer om mine egne hunder :) Da kommer ønske om en ulvehund igjen! Vi hadde en på gården her før og jeg har alltid visst at jeg ville ha en senere og nå kjenner jeg at tida er inne :) Vi har en stor landlig gård(5 km til nærmeste nabo)Jeg er hjemmeværende og har bred erfaring med hund. Ta gjerne kontakt hvis du har en til omplassering eller en som trenger forvert:)
mailadr. eksosrypa@yahoo.no
31.12.2011

carina skaug sier: Hei "Molly" jeg har lenge hatt veldig lyst på en Irsk ulvehund. Har tenkt og overveien ett mulig kjøp over en lengre periode da jeg ikke synes en skal ta lett på anskaffelse av hund. Om du fremdeles er interressert i omplasering av din hund kan vi kanskje snakkes på mail? Send meg gjerne en mail på carinaskaug@gmail.com
25.09.2011

Molly sier: Har en nydelig,snill irsk ulvehund tispe som er 1 1/2 år. Min livssituasjon blir veldig endret i disse dager,og jeg vet ikke om jeg kommer til å være i stand til å gi jenta mi alt hun trenger lenger. Hun er litt skeptisk til fremmende, spesielt menn, men trenger bare litt tid på seg. Jeg slites veldig i to retninger nå.. Egoet mitt vil ikke at jeg skal la ho flytte, men hjertet mitt sier at det kanskje finnes noen andre der ute som kan gi denne hunden et bedre liv nå. Dette er ikke lett! Mange tanker, og få svar.. er det riktig å omplassere en hund som er litt skeptisk av seg? Hvordan kunne jeg evnt være sikker på at jeg fant den "riktige" eieren? Dette er iallefall en hund som evnt ikke bør omplasseres på nytt igjen! Noen der ute som har erfaringer med omplasseringer av denne rasen? Prøver bare å finne en løsning nå som er den rette for jenta mi, og setter stor pris på tips og råd!
16.09.2011

Sølvi sier: Irsk Ulvehund,lite pelsstell,gjennombørsting en gang i uken,nappes om den skal på utstilling, om ikke er den storsjarmerende med "ragget" sitt.Lærer lett, men gjør det bare om det passer der og da...
Treger ikke stor plass for å ha en "ulv", er superrolig inne, ligger et sted ,rusler rolig til neste sted og legger seg der. Utrolig snill med alt og alle, bare gode hensikter....
Mistet min for 13 dager siden, savnet er like stort som personligheten hans var.... Han ble nesten 9 år.
11.09.2011

magge sier: Røyter Irsk ulvehund mye?
01.09.2011

francisco sier: ja,unsskyld , jeg er i besøke in ladet din,
Jeg er veterinæer , spansk og har hatt irsk ulkvehund for tolv år siden .Du kan se dem i
www.elgalgoirlandes.com
Jeg fa unge hunder hver år , og alle fikk i minst en og to utmerkelser
10.05.2011

123 4? sier: Hei jeg er en jente på 11 år og har forelska meg helt i disse store og søte hundene
14.04.2011

tk sier: hei du Ai!

jeg har hatt irsk ulvehund, og akk dette med pels stell.. jeg gjorde det veldig enkelt.. han ble barbert.. vil ikke påstå at han røytet så veldig .. men han jeg hadde var en " fryse-pinne", så han måtte ha ett ponni dekken på vinteren når han var barbert :P hehe. litt spesiellt syn;) men han koset seg veldig han ;))

anbefaler virkelig irske ulvehunder, de er sååå snille og gode, en meget forståelsesfull hunde rase :))
21.03.2011

Eier sier: Jeg har en gutt som nett er fylt året, og hadde en tispe i 10 år tidligere. Denne rasen er en livlig og snill hunderase, og det er de alle, fordi det ikke går an å ha et så stort dyr som ikke har godt lynne.
Siden de vokser så raskt, må en være svært forsiktig med trening og herjing, spesielt det første året. Grunnen til dette er fordi ledd, muskler og ben er svake, og kan fort få skade.
Dette er snille hunder med både store og små, og de er nokså lette å håndtere. De er flink på lydighet, men trenger jevn trening i starten, akkurat som alle andre hunder! Vær tydelig på kem som er sjefen i familien, for de vil alltid prøve å komme opp i rangen, uansett hvor glad de er i deg!

ang. stell, så krever det litt børsting og napping, men det er ikke hunder som røyter svært mye.

Eg annbefaler en irsk ulvehund til de fleste, det er som tidligere sagt en stor hund, men eg mener den er lettere å håndtere enn en liten terrier!
Det er absolutt en fordel med stor plass!

Dette er en hunderase som gir utrolig mye kjærlighet, og som passer på at hele flokken er samlet. De kaprer en del av hjertet ditt, så når du først har fått deg en, er det nesten umulig å skifte rase neste gang!
14.10.2010

Hunden sier: Er de lette å trene i lydighet?
10.10.2010

Caye sier: Mine irske hunder har ikke vært særlig syke Frk Vims...ene fikk kreft til slutt å måtte avlives..da var hun 9 år.
Den andre ble påkjørt av toget :(
De er viltre, livsglad ute....inne rolige så du nesten ikke legger merke til at de er der...Som Sølvi sier ovenfor her...det er verdens beste hunderase!! Veldig enkel å ha med å gjøre, om du bare har tid, plass og masse kjærlighet å gi. :)
02.10.2010

caye sier: ser at bare halvparten av det jeg skrev ble med her...jaja..alle som har hatt en irsk ulvehund vet hva jeg snakker om ;)
02.10.2010

caye sier: ser at bare halvparten av det jeg skrev ble med her...jaja..alle som har hatt en irsk ulvehund vet hva jeg snakker om ;)
02.10.2010

Caye sier: jeg vil ha en igjen!!!! jeg har hatt to..nå i de siste årene har jeg hatt en husky...den også passer meg siden jeg bor i elva..og den er like glad i å bade og å fiske som jeg er...men gud hjelpe meg...har man hatt en irsk ulvehund i hus...så mangler huset noe veldig stort, "gentle"
02.10.2010

Frk.Vims sier: Jeg har alltid beundret disse flotte hundene! Men hvordan er det med sykdommer på denne rasen?
18.06.2010

cath sier: Jeg søker en irsk ulvehund til å være med på en kortfilminnspilling i Trondheim i somemr. Innspillingen vil foregå i uke 24. Ta gjerne kontakt hvis du eier eller vet om noen som eier en slik hund!
cathrine.h.salvesen@gmail.com
25.05.2010

Sølvi sier: Irsk ulvehund er verens beste hunderase- rolige, tålmodige,snille,rolige. Og de er verdens beste venn, veldig lojal og glad i alt og alle. Anbefalles på det sterkeste.
02.04.2010

julis sier: jeg er en unge som liker hunder tenker alerede på fremtida og jeg har løst på en av disse kjempene
29.12.2009

Line. sier: hei, jeg er 34 år gammel og bor for meg selv i Porsgrunn, har hele livet med hunde erfaring og forelsket meg helt i irsk Ulvehund da jeg hadde henne, hvetefarget og klok og vakker. jeg søker en irsk Ulvehund, om mulig gjerne hvetefarget om ikke er der greit, er det skavanker eller feil som gjør at den ikke kan brukes til utstillinger o.s.v gjør det ingenting da jeg skal ha hunden som en i familien. jeg er ufør så er hjemme hele dagen og elsker å gå tur og leke.
Om noen kan hjelpe meg eller vet om noen som kan hjelpe meg er mitt Tlf nr-99111674 og min e-mail er- linejo@live.no
Håper noen kan hjelpe meg, det ville bety så enormt mye for meg.
M.v.h Line Johansen.
04.11.2009

Ai sier: Jeg har vurdert å skaffe meg en irsk ulvehund, men lurer litt på hvordan den er med Røyting og pelsstell? Har små barn og har hørt at de er veldig snille med barn, stemmer dette?
11.09.2009

Sondre sier: Jeg får en krabat til uken, og etter å ha vært hos oppdretter og lest meg igjennom det jeg kunne finne om rasen så vet jeg med sikkerhet at jeg kommer til å annskaffe meg en til om noen år.
25.07.2009

Line sier: Jeg er oppvokst med hunder og har hatt 2 Irske ulvehunder før, jeg søker en hvete/hvit Irsk ulvehund, jeg skal ikke bruke den til utstilling eller noe slikt, jeg søker først og fremst en til omplassering eller en rimelig hund.
Om noen vet om en hund som skal omplasseres(helst) eller selges så vær så snill og ta kontakt,
Mitt navn er Line Johansen, jeg bor i Porsgrunn, mitt tlf nr er:99111674 og min e-post er exeline2009@hotmail.com.
Bare seriøse hendvendelser takk. Vennlig hilsen Line som håper indelig på kontakt.
06.07.2009

EGIL `70 sier: Ja dette er noen enorme store hunder, men santidig noen veldige snille og kloke hunder.
Derfor jeg skriver dette r fordi jeg har hatt en selv, men min døde etter 2,5 år,dessverre, men skal ha en igjen så fort det er mulighet for det. Er den finete og snilleste hunden jeg noen gang har hatt.. En ting han gjorde uten at jeg gjorde noe for det, var at den gikk på fot uten at jeg lærte den det. Så jeg anbefaler den rette til å skaffe seg en slik hund, men selvsagt er det ikke alle som passer til å ha slike hunder.
Lykke til!
14.05.2009

Nimrod sier: egil sier: Vær beredt til å bli sett på med merkelige blikk dersom du anskaffer deg en irsk ulvehund. Folk går gjerne over til andre siden av veien når de oppdager deg osv... Jeg passet en irsk ulvehund i 1 måned og det var nok for meg. Han som eier hunden kunne nok aldri tenkt seg en annen rase.

Akuratt det NYTER jeg med stor gelde^^
24.04.2009

egil sier: Vær beredt til å bli sett på med merkelige blikk dersom du anskaffer deg en irsk ulvehund. Folk går gjerne over til andre siden av veien når de oppdager deg osv... Jeg passet en irsk ulvehund i 1 måned og det var nok for meg. Han som eier hunden kunne nok aldri tenkt seg en annen rase.
18.12.2008

Jonas sier: Dette er enorme hunder, og de er utrolig sterke. Selv ikke den sterkeste kan holde den igjen hvis den virkelig vil noe, men heldigvis er de lojale ovenfor eier. Utrolig nok krever ikke denne all verdens med mosjon, ulvehunden er doven og det går an å leve i hus med disse dyra. Fantastiske kompanjonger for den rette eier.
24.11.2008

Din kommentar om Irsk ulvehund:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Irsk ulvehund var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase