Irish glen of imaal terrier

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Irish glen of imaal terrier. Du kan også legge inn egne erfaringer om Irish glen of imaal terrier.

Irish glen of imaal terrier bilder

Irish glen of imaal terrier

Erfaringer med Irish glen of imaal terrier

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Irish glen of imaal terrier

Trine sier: Synne: Ja, den er allergivennlig. Ja, den kan være med andre hannhunder - og elsker barn. Nei, den er hjemmekjær og holder seg rundt føttene dine. Vil være med på alt du gjør og hjelper gjerne til. Den har korte ben og har det med å hoppe litt for å komme opp - men det lærer du den til å ikke gjøre.
23.05.2014

Synne sier: er den alergivennelig og kan være med ande han-hunder.er den flink med ni og 13 år gammele barn.Pleier den og rømme?kan den være hjemme alene inni mellom med en aenn han-hund.er den flink med små barn og ikke håpper eller biter
27.04.2014

Trine sier: Glen terrier røyter ikke. Den har derimot underull som må gres bort. Og den skal nappes.
Bellman (min hund) liker å trene lydighetstrening ift triks osv, men kommandoen "sitt" er den vanskeligste av alle (les: kjedelig). Standard maxvekt 16 kg (men min hannhund veier 18) Bellman er vennligsinnet og snill mot alle hunder, men kan ta igjen dersom andre angriper. Glen terrier er en stille hund, den sier ikke stort. :) En utrolig hyggelig liten fyr!
10.02.2013

kommende Glen-eier sier: Jeg er helt sjuk etter en sånn hund! Har hørt mye positivt om Chas kennel i Norge, men er det noen som har erfaring med å kjøpe i Sverige? (Sånn i tilfelle ventelista er for lang for en utålmodig sjel;) )
09.12.2012

Johanna sier: Har ei pa snart et ar, er verdens herligste hund.Hun kommer fra cha's.kennel i halden. Gar veldig godt sammen med barn og er en snill og kosete hund. Pelsstell er veldig greit for hun reker ikke, de nappes ca 2 ganger i aret,ellers vanlig pelsstell. Allergivennlige hunder. Kan sterkt anbefales som familiehund
08.10.2012

? sier: Spørsmål om rasen?

Røyter den?
Lættlært?
Hvor stor og tung er den?
Liker den hunder, fremmende?
Bjeffer den stort?
26.05.2012

Trine sier: Jeg har en vakker liten Glen på 4 mnd. Han er helt fantastisk, som beskrevet over her av de andre. Anbefales! Jeg bor i Halden og her er landets eneste oppdretter; Cha's Kennel. Lykke til!
08.04.2012

Waa sier: Hei! Noen som kan tipse om hvor jeg kan få kjøpt Glenner? I nærheten av Oslo.
09.08.2011

Tor S.Jacobsen sier: Hei-
Jeg heter Tor og vi har 2 Glenner.Den ene blir snart 12 år og den andre er 5 1/2 år.Begge to er hanner og det har aldri vært noen problemer med å ha 2 hanner sammen.Jeg har kun god erfaring med denne rasen både med hensyn til gemytt og sykdom.Jeg har tidligere hatt både Airdale og Norfolk terrier,men når tiden kommer vil jeg nok prøve å få tak i en Glenn igjen.Som det blir sagt så er det visst nå kun en oppdretter og hun bor i Østfold tror det er i Halden.
16.12.2010

Katalin Thorsen sier: hei jeg heter katalin og meg og min familie har veldig lust på glenn fordi vår første hun var den samme rasen og vi savner henne veldig så vi kom på at vi skulle kjøpe en ny hund. kan noen anbefale Glenn i rogalad eller stavanger?
06.08.2010

x Glen eier sier: For det første skal man ikke gi et dyr i gave. For det andre er dette en meget sjelden rase. Det er kun en oppdretter i Norge. På verdensbasis er det det kun 2-3 tusen eksemplarer av rasen,så dette er ikke en rase som er "enkel" å skaffe. Men er man først så heldig at man klarer det, får man en flott venn og turkamerat i mange år.
01.08.2010

INO sier: Hei, kan noen anbefale oppdretter av Glen i nærheten av Oslo? Har sååååå lyst på denne hunden.
Ino
13.06.2010

INO sier: Hei, kan noen anbefale oppdretter av Glen i nærheten av Oslo? Har sååååå lyst på denne hunden.
Ino
13.06.2010

Camilla hundeelskeren sier: Kjøp denne søte hunden du! ;-D
18.03.2010

Camilla the doglover ;D sier: Dette hadde vært en perfekt hund til gave! =D
Hvem som helst hadde elsket å få en slik til presang... som inkluderer meg. =D
Men det med prisen, Solveig, det er det at det er forskjellige priser, så bare let litt gjennom annonser og se litt ekstra rundt og kanskje spør om tips fra andre oppdrettere eller hundeeiere--eller en som kan litt om hunder. Det kommer til å ta tid men mora di kommer til å bli kjempeglad hvis hun får en slik hund.
Du vet, man må ta den tiden man trenger og jobbe for å få drømmen. ;D
18.03.2010

solveig sier: heisann.. eg ønser å kjøpe en hund til min mor. hun ønsker seg en liten og rolig,kosete hund. denne virker som om den har alt dette.. hva er prisen for en slik hund?
14.01.2010

Arvid sier: Hei.
Har en Glenn som nå er 12år maken til lydig, rolig hund tror jeg ikke finnes. Da den var valp trodde jeg at den var døvstum for den var så rolig, den er sterk og god skaukamerat og kan anbefales til alle, koser seg med barn, vel bare possetift og si, den beste hunden jeg har hatt.

Hilsen glad Glenneier
18.01.2009

Din kommentar om Irish glen of imaal terrier:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Irish glen of imaal terrier var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase