Fila brasileiro

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Fila brasileiro. Du kan også legge inn egne erfaringer om Fila brasileiro.

Fila brasileiro bilder

Fila brasileiro

Erfaringer med Fila brasileiro

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Fila brasileiro

Fila sier: Å si at den er forbudt i mange land er vel å ta litt hardt i. Den er lovlig i de aller fleste land, med unntak av England, Australia, Norge og sannsynligvis et par andre. Rasen er lovlig i de fleste land i verden, inkludert Sverige og Danmark.

Rasen er eldgammel og har et utrolig unikt utseende og temperament. Og det noen kaller "piss sure og kjipe" blir av rasens kjennere karaktisert som et ønskelig karaktertrekk; rasens medfødte uvennlighet mot fremmede. Fila Brasileiro regnes av mange som verdens mest kapable vakthund. Dette er svært lojale familiehunder, men de liker imidlertidig fremmede svært dårlig.
01.02.2010

Anonym sier: Støgge bikkjer. De er piss sure og kjipe
06.10.2009

Fila brasileiro sier: disse hundene er ulovlige i norge. Fila brasileiro er spanske- og portugisiske oppdretteres stolthet, de førte med seg rasen til amerikanerne på 1600. Hunderasen har oppstått ved å krysse ulike mastifftyper og blodhundlignende sporhunder. Fila brasileiro ble brukt som vakthund og som å lukte seg frem til rømte slaver. Også benyttet som å beskytte eiendom i USA på 1600-1800. På grunn av sitt aggressive gemytt har Fila brasileiro blitt forbudt hunderase i mange land og den er også en forbudt hunderase her til lands. Så viss du vurderer å kjøpe hund og bor i norge så er ikke denne rasen aktuell.
13.04.2009

Din kommentar om Fila brasileiro:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Fila brasileiro var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase