Dvergschnauzer

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Dvergschnauzer. Du kan også legge inn egne erfaringer om Dvergschnauzer.

Dvergschnauzer bilder

Dvergschnauzer

Erfaringer med Dvergschnauzer

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Dvergschnauzer

bjornnn sier: Spørsmål: Kan man klippe snuten bar på en dvergschnauzer. Tenker at det må bli mye søl i skjegget på en slik?
11.03.2016

Elin sier: Vi har en 5 år gammel hvit dvergsnauzer. Han er utrolog kosete,utholden, (har vært på mange,lange timers fjellturer) kjempeglad i familien og mennesker ellers. Er hissig/redd store hunder (blitt bitt før), glad i mindre hunder. Har aldri vært aggressiv,selv om han kan styre seg for nabokattene. Er ikke gneldrete selv om han bjeffer litt under lek. Uuuuuler av glede når noen i familien kommer hjem,og når vi får besøk. Vi kjefter aldr på han,bare snakker rolig med litt "annen" stemme hvis det trengs. Det virker som han forstår alt! Han er vår lille,store lykkepille som vi er så utrolig glad i!
12.07.2015

Ma123 sier: Jeg har en dvergschnauzer på 5 år som bare er verdens beste og har den største personligheten jeg har opplevd hos en hund! Vi bruker den ikke i utstilling da vi kun ville ha en familiehund! Dette er den utrolig lettlært rase som etter 5 år fortsatt er veldig lærevillig! Sitt, dekk, gi labb og rull rundt lærte han de første ukene! Yndlingslekene hans er gjemsel og søk! Han gjenkjenner navnene på de forskjellige lekene hans og henter dem når vi spør! Ordet tur må vi ikke nevne om vi ikke skal på tur! Det er ikke et problem og ha den med på lange skogsturer og han elsker bil og båt!

Dette er en bestemt rase full av energi og kan være veldig masete hvis han ikke får kos! Er det noe han liker så lager han en spesiell koselyd :-)

Vi har noen utfordringer med han og det er følgende : han liker ikke at noen går med ulldotter eller tøfler (høres merkelig ut, men de skal han dra av)

Han kan være skeptisk til mennesker! Dette har nok noe med at han har bitt, og før andre mennesker hilser på han forteller jeg dem om situasjonen! Dette fører til at de blir utrygge og hunden merker dette! Jeg syntes selv det er bedre ønsk ifra at han er litt hissig enn at han plutselig angriper!

Han liker ikke bulldogger!

Ellers er dette verdens beste hund som elsker og sove inntil oss i senga og forfølger meg hvor enn jeg går! Nevner jeg ordet nammenam lyser han opp og løper hen til skuffen der han vet det ligger!

Han er også veldig sjalu på samboeren og meg, så han vil helst ha oss for seg selv! Og har du slått deg er han den første til å trøste deg!

Dette er en hund på ca mellom 6-8 kg, røyster ikke og er veldig lærevillig!!

Anbefaler denne hunden på det sterkeste om du ønsker en liten hund med mye personlighet!
18.07.2013

Kine sier: Min første hund fikk jeg når jeg var 14 år, og hun har jeg enda. Hun fyller hele 7 år nå i Februar 2013. Hun er en svart og sølv dvergschnauzer.
Jeg kunne ikke hatt en bedre hund. Hun er ekstremt smart, leken, rolig og kosette. Hun er den perfekte hund. Hun har rutiner som hun er flink og følger, går løs på tur, og bare tripper bak beina mine, veldig lydig, kan utallige triks, er utrolig snill med både menn og barn, det er ikke noe problem i det hele tatt, hun elsker og kose, og kan kose i flere timer, hun bjeffer aldri(!). Jeg føler jeg har vært ekstremt heldig med min lille gullunge. Alle som møter henne forteller meg at de aldri har møtt en hund som henne.
Når hun er sammen med andre hunder merker man virkelig hvor smart og velltrent hun er :-))

Jeg kan absolutt anbefale rasen.
Som sagt skal det være veldig viktig med valpekurs, regler, pottetrening, introdusering for både små og store hunder, barn, voksne mennesker, fyrverkeri, by livet osv osv.

Fineste og beste hunden jeg kommer til og ha, det er jeg helt sikker på. Ingen i fremtiden kan sammenlignes med min lille jente.
16.01.2013

Denize sier: Dvergschnauzer love: Ein schnauzer er ingen kosete hund. Det er den fødte jakthund. Og den krever tur, ikke nesten hver dag, men hver eneste dag, helst to timer daglig. Dessuten bør ikke "søt" stå i argumentet ditt siden sjønnhet står for 0% av hva som er viktig npr man vuderer hund!
25.11.2012

Dvergschnauzer love sier: Hei1 jeg liker veldig godt dvergschnauzer, men jeg har ikke, men vil ha for de er: søte, kosete og en god turkamerat osv., men det er også: mye pelstel (men gøy) og må gå tur med nesten hver dag. men alt er kjekkt med en hun i hvert fall med en dvergschnauzer.
XD
25.11.2012

:) sier: hvor mye koster denne hunden? Regner nesten med at den ikke er billig siden den er så utrolig vakker!
24.05.2012

123 sier: Små hunder skal ikke spise potet og andre grønnsaker untatt gulrot- det er sunt for tennene. Etter min anbefaling som vetrinær
11.05.2012

Enzo sier: Vår S/P Dvergschnauzer ble født 30/8-11 og er en fantastisk flott hund.
Men en skal være klar over at det er MYE pelsstell. Og skal du også stille den ut, så bør ikke en nybegynner klippe den før utstilling!
Men det er slett ikke umulig, men det skal læres. Vi er så heldige at vi har oppdretteren i nærområdet, og han følger opp 110%.

Pelsen skal nappes to ganger i året, bryst-ansikt-ører og bakende må klippes relativt ofte. I tillegg må en klippe under potene, osv.... Men pelsstellet er kjekt, men som sagt: Det er mye arbeid.
Belønningen er at en slipper hundehår i hele huset-bil osv osv. Og så er jo Dvergen og spesielt S/P verdens flotteste hund! :-)

Vi har også stillt vår ut to ganger, første gang ble han BIM, andre gang ble han BIR og BIS 3.

Så vi må nok fortsette å stille han....selv om vi "bare" skulle ha kosehund og turkamerat.

Dvergschnauzer anbefales på det aller varmeste!
08.03.2012

Mamma85 sier: Er det tilfelle at disse ikke røyter og er allergivennlige? Har ikke hørt dette før. Vi hadde dvergschnauzer i barndomshjemmet, men jeg husker ikke hvordan det var med røytinga.
Kan absolutt anbefale dvergschnazer som familiehund og kosehund.
Vår hadde en utrolig herlig personlighet og var som en søster for oss barna. Bjeffet aldri og gikk løs i hagen og på tunet. Stakk aldri av enda vi aldri hadde henne med på dressurtreninger og lignende.
Blir nok schnauzer når samboeren og jeg skal skaffe oss hun igjen ja!
19.02.2012

Susanne sier: Min erfaring med dvergschnauzere:
En glad hund som trives sammen med folk, utrolig lettlært, veldig snill mot barn, god turkamerat, bjeffer lite, røyter ikke, allergivennlig, kosehund, tøff, setter gjerne store hunder på plass uten å være agressiv.
Ellers er den jo bare helt nydelig med sine mørke øyne og søte snute.
Men, har også møtt på dvergschnauzere som jeg absolutt ikke likte: Gneldrete og engstelig for voksne og barn, ikke kosete.
Anbefaler en dvergschnauzer på det varmeste, bedre venn finner du ikke.
08.02.2012

Laura sier: Vi har en hvit dvergschnauzer på 7 mnd. Vi fikk han i august i 2011. Han er lydig, rampete, veldig leken og turglad. Han er ikke en såkalt fanghund som sitter i fanget til folk helt frivillig, men eller vil han hele tiden ha oppmerksomhet.
03.01.2012

huti heiti sier: Vi har en hvit dvergschnauzer på snart to år.Han er en nydelig liten hund med et fantastisk lynne, og som bare er glad og fornød. Slettes ingen gneldrebikkje, selv om han varsler av og til. Men heldigvis ikke når det ringer på døren. Han er lettlært. Men vi har nok ikke stresset så veldig med å lære han så enormt mye,da...Vi vil heller ikke bruke han på utstilling. Han er en familiehund. Vi bruker aldri kjeft på han,bare bestemt stemme, og den trenger absolutt ikke vært høy! Vist jeg skal si noe negativt, må det være at alt sitter fast i pelsen. Nett som en borrelås..
29.09.2011

Milli's mamma sier: Ja, dvergschnauzer er absolutt noe for nybegynnere. Vi har nå nr. 3 av denne rasen. Det er kjempetøffe hunder, som gjerne blir med på en dagsmarsj på fjellet. Kosete i massevis, og veldig snille med barn, og mennesker i dete hele tatt:) Kan virkelig anbefales! Våre hunder har heller ikke vært gneldrebikkjer. Løp og kjøp:))
19.06.2011

steinar sier: høres bra ut dette her..har ikke hund men kunne tenke meg en slik en.kjenner en som har maken!
er dette noe for en nybegynner?

mvh.steinar
17.06.2011

inger sier: jeg har ei lita søt dvergschnauser tispe på 8 mnd dette er min første av rase3n men har hatt flere både små og store hunder før , dette erfaktisk den morsomste og en av de mest lærevillige hund som jeg har hatt, hun er med over alt og elsker både mennesker og andre dyr, både katter , hunder og spesielt hester. Ikke noen gneldre bikkje har vel aldri hørt henne bjeffe
01.03.2011

(Y) sier: jeg fikk min Dvergschnauzer i NOvember 2007, det vil si at jeg har hatt han i 2 år nå.

Han er en Hund med utrolig mye energi, han er en lykkelig hun, han er like glad selv om du bare har vært på skolen som du skulle ha vært borte i flere uker.
han elsker å springe løs og elsker å leke med andre hunder.

Han er ikke noe spsielt glad i å bade, så det er kjempegøy å se på han når vi skal svømme med han ;P

Han er veldig spretten og hvis du holder et tau ca 50-60 cm oppfor bakken hopper han opp og biter i tauet og han henger der kjempelenge.

Han er en FAMILIE HUND ikke noe utstillingshund, selv om at vi har fått vite fra folk som driver på med sånt at han har kommet til å vunnet alt, så syntes mamma og pappa at han skal være en familiehund :P

vi fikk han fra norges største oppretter på Snauzera fra Dolmaling kennel :D
04.10.2009

Giggi sier: æ vokste opp med en spesiel scnauzer. han døde den 16/08.09..... æ fikk han da jeg var 5år og nå er jeg 12år. han va en gutt som elska å sitte på scooter og springe og FAMILIE HUND.
han passa på alt, men vi ska få en ny likens hund bare en dvergschnauzer
03.09.2009

linni sier: jeg har aldri hat dverg schnauzer men de er kjempe søte
19.05.2009

Anonym sier: Har hatt en helt sort dvergschnauser i snart to år nå og jeg må si at jeg har litt andre erfaringer enn "smurf". Vår lille dame er ikke gneldrete, men energisk. Glad, leken og elsker å være ute. Faktisk er hun også veldig glad i å kjøre bil. Ho storkoser seg sammen med barn og passer på de. Ellers er ho også ekstremt glad i oppmerksomhet, vil gjerne gå fra fang til fang for å få kos. Herlig når ho lager koselyder.. :)
Jenta vår kan være litt rampete, men det har aldri vært verre enn at ho har fått tak i garnnøster og spredd det litt utover i huset.
Vi har en skikkelig kosejente!
27.02.2009

Smurf sier: Vokste opp med en helt sort dvergschnauser. En temperamentsfull liten dame som satte seg i respekt ovenfor langt større hunder. Bortsett fra naboens katt som hun gikk stor bue rundt. En skikkelig "gneldrebikkje" som varslet hver minste lyd utenfor på kveldtid.
Snill og glad hund. Hun var med oss ungene over alt, gikk stort sett løs i skogen/der hvor det ikke var biler. Ble over 13 år gammel.
Liten av størrelse, men veldig mye hund :) Ikke noe jålebikkje!
19.01.2009

Din kommentar om Dvergschnauzer:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Dvergschnauzer var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase