Dvergpinscher

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Dvergpinscher. Du kan også legge inn egne erfaringer om Dvergpinscher.

Dvergpinscher bilder

Dvergpinscher

Erfaringer med Dvergpinscher

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Dvergpinscher

Ij89 sier: Til Ma89 : Dp'en kan fint stå ute mens dere er på jobb om den blir vant til det. Men siden denne rasen har kort pels og ingen underpels slik som andre hunder fryser den lett, så jeg ville hatt varmelampe og tepper inni huset som den kan pakke seg inn i og kose seg med om det skulle være litt kjøligt en dag :) På de kaldeste dagene ville jeg hatt hunden inne :)
24.06.2012

Ma89 sier: hei! vi har tenkt lenge, og omsider bestemt oss for å skaffe oss en dvergpinscher etterhvert. er dette en hund som fint kan stå ute om dagen? uthus med luftegård, så den kan gå inn og ut som den vil.. vi jobber begge dagtid, og vil ikke at den skal ligge bare inne i et bur hele dagen.
på forhånd takk :)
24.06.2012

Ma89 sier: hei! vi har tenkt lenge, og omsider bestemt oss for å skaffe oss en dvergpinscher etterhvert. er dette en hund som fint kan stå ute om dagen? uthus med luftegård, så den kan gå inn og ut som den vil.. vi jobber begge dagtid, og vil ikke at den skal ligge bare inne i et bur hele dagen.
på forhånd takk :)
24.06.2012

anb sier: Vi har to stykker og opplever de som verdens nydeligste hunder... men.... den ene er meget territorial og aggresiv spesielt i forbindelse med mat og de bjeffer på alt og alle... hører de en lyd holder de det gående i 30 minutter.... er virkelig konsekvente og bruker fryktelig mye tid på hundene... har brukt bjeffehalsbånd med det fremkaller mye frykt, liker derfor ikke å bruke det.....
08.12.2011

dp sier: jeg har litt samme probleme som deg , men jeg fikk av litt bjeffing med en sprayflaske med vann å sprayer på han da han bjeffer så han bjeffer ikke fult så mye lenger , men dette med besøket ; hold han og sett han ned og hold han inntil de besøkende så slepper du han/hun da den er blitt roligere :P
30.09.2011

pelle.... sier: Hei!! Har en dp på 8 og 1/2 mnd. Det er min første hund, han bjeffer på alt og alle, vet ikke helt hvordan jeg skal få dette av han...noen som har noen gode råd?? Han er og ekstremt "vill" når vi har besøk eller er på besøk...trenger noen gode råd her og:) ellers er han en herlig liten hund:)
02.06.2011

Eline&Max sier: DvergPinsceren er utrolig flotte sosiale hunder, jeg eier selv en Dp og kunne ikke vært mer fornøyd. De lærer ting utrolig raskt, men kan være bjeffete (hvis du fokuserer på at dette er ikke akseptabelt fra den er valp så blir den som regel ikke over normalen)
Kjempeflotte hunder :)
01.05.2011

Mocca sier: Heihei. Jeg har fått tilbudet om å få en dvergpinscher. Den er nå klar for å dra fra mor også, men det som er den kjipe tingen er at den vil bli alene hjemme hos meg når jeg skal på jobb, det er normal timers arbeidsdag. Men Jeg mener jo det er litt feil med tanke på den er så liten. Jeg trenger noen andres synspunkt på dette før jeg tar avgjørelsen med å ta den i mot. Jeg har kjempe lyst å bare dra å hente den men må jo tenke på valpens beste og ikke hva jeg vil og har lyst til. Mvh monica
10.03.2011

LKY98 sier: Hei alle sammen!
Jeg og min familie har tenkt å skaffe oss en liten hund, og etter "finn din hund" testen så virket Dvergpinscher et fint valg. Vi er en ganske aktiv familie på to barn, fine turmuligheter og mange andre hunder som han/hun kan bli venn med. Men her er mine spørsmål til dere som har erfaring med dvergpinscher:
1. Har hørt mye om at de er vanskelige å trene, er det sant?
2. Har også hørt at de kan bli (veldig/litt) agresive, er det sant?
3. hvor mye mosjon trenger en dvergpinscher pr. dag?
01.03.2011

Mina sier: Noen som kan si noe om hvor mye daglig tur/uteaktivitet som er nødvendig for at en dvergpincher med kneskade kan trives? Lurer på å skaffe en, men har best turmuligheter i helger og ferier...
12.12.2010

tips sier: Til Barbro,

Du kan fint kjøpe deg en hund til, men ikke la henne lære opp den nye valpen med tanke på at hun er syk. Det skal du ta deg av. Det kommer også litt ann på hunden din: Har hun levd som den eneste hunden i alle år hadde jeg ikke gjort det. Er hun veldig syk hadde jeg også droppa det. Er hun veldig gla i andre hunder og liker å være sammen med andre er det ikke noe farlig med en til. Hvis det skulle bli en valp på deg nå før den andre dør må du passe på så valpen ikke herjer med henne.

Håper det ga litt hjelp:)
28.07.2010

Barbro sier: Har tenkt å skaffe meg en Dvergpinscher,fordi jeg snart kommer til å miste min herlige 10 år gamle blandinhgstispe fordi hun har kreft.En har rådet meg til å kjøpe hvalp nå før Tanja dør.slik at Tanja kan prege den og lære den opp de mndr.hun har igjen.Men jeg føler meg usikker.Kanskje en hvalp vil bli for sletsomt for henne nå når hun er syk?Eller vil det bli en oppkvikker for henne og gi henne bedre livskvalitet?Noen me erfarig med dette"
28.07.2010

Lilo sier: Vi fikk frøkena vår når hun var 11mnd gammel. Hun er en omplasseringshund. Hun ble omplassert fordi forrige eier ikke hadde noen som helst erfaring med hund og lot derfor hunden gjøre som den ville. Gjør du dette, så får du ei bråkebøtte som tror han/hun er sjefen i huset. Hun stakk av ved første mulighet.
Hunden er nå snart 14mnd og er helt fantastisk! Hun lærte kjempefort hva som er lov og ikke lov. Hun skal sitte når hun får mat og har ikke lov til å spise før vi sier ifra, hun skal sitte før hun skal ut hoveddøren og får ikke gå ut før vi sier ifra, senga er neinei, hun har lært sitt og ligg, hun skal komme når hun blir ropt på og får ikke lov til å gå av gressplenen og ned i innkjørselen. Hun kunne INGENTING når vi fikk henne, og hun lærte alt dette på 3mnd! Det vil si at det er en svært intelligent hund og er veldig lærevillig. Hun er veldig energisk og vi går derfor tur i skogen hver dag uten bånd (hun stakk som sagt av hele tiden før;) vet det med båndtvang, men har ikke møtt en sjel der på 2mnd. Hun er glad i barn, men er fremdeles litt voldsom og tar ikke hensyn til at små barn lett ramler over ende.
Alt i alt, så angrer jeg ikke et sekund og jeg har fått meg selv en kjempevenn for en lang tid fremover :)
15.06.2010

Usikker... sier: Hei,

Spørsmål til dere som har denne rasen fra før: Dvergpincheren virker som en fantastisk hund, men iom at den er såpass intelligent, hvordan klarer den seg alene?

Jeg jobber på dagtid og trenger en hund som kan klare seg litt på egenhånd.
15.04.2010

Sandefjord sier: Har akkurat nå to innenfor veggene her, Utrolig herlige småvesner som aldri stopper å skjarmere med sine morsome påfunn! Man er nødt til å være konsekvent med dem, det er jo en pinscher. Veldig glad i å lære, man tror de er vanskelige å lære da de er så vimsete men ganske lettlærte etter min erfaring. De liker være "der det skjer", det merker du fort om du har to etasjer med aktivtiet, ivrige trappejegere da. haha! :)
11.02.2010

Sveinung64 sier: Hei Alle.
Er det noen som vet om dvergpincher er brukt som f,eks sporhund noen ganger??
F.eks på Hjort eller lignende??
18.11.2009

Enja sier: Veldig mye vakt instinkt. og også litt jakt innstikt tror jeg. Hun jeg har har en litt spesiel historie og er dermed krevende, men enormt lærevillig og glad i å lære nye ting. Veldig energisk og sjarmerende. Gjør mye ut av seg og en veldig munter og spretten venninne. Utspekulert som hunder flest:)
12.08.2009

jenna sier: denne rasen har ett ganske stort hjerte, vi har en selv, litt av en soffagris...=) an leker og er ganste forsiktig med barn, det tror jeg alle dvergpinschere er. han er vår lille men store vakthund
04.08.2009

Gjest sier: En stor hund i en liten kropp. Den krever mye av deg som eier når det gjelder oppdragelse. Her må man være fast og bestemt overfor hunden ellers vil den kunne finne på å bli gatas kjeftesmelle og ramphund. Den er inteligent og elsker utfordringer. Den kan være med så og si over alt hvis du liker å ferdes i skog og mark. En uredd hund med et stort hjerte og et formidabelt vaktinstinkt!
04.05.2009

anonym sier: Denne hunden er veldig snill , men kan bli ein del masete avogtil , å den kan styre ein heil flokk , det er ofte dei minste hundene som styrer flokken vettu ;) Men elles ein liten og koooosete hund=)
TREGER IKKJE

Hilsen anonym
23.03.2009

Din kommentar om Dvergpinscher:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Dvergpinscher var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase