Curly coated retriever

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Curly coated retriever. Du kan også legge inn egne erfaringer om Curly coated retriever.

Curly coated retriever bilder

Curly coated retriever

Erfaringer med Curly coated retriever

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Curly coated retriever

Mariann sier: retrievere er vel jakthunder så vidt eg har forstått? Jakthunder på ender trur eg :)
Fine hunder :D HAr noken erfaring?
Lettrent?
Snill?
Jaga den katter, eller er den vansklig å trene til å ikkje gjere det?? :p
Er det ein fin førstegangshund?
11.11.2012

Johan sier: er curlyen mer alergivennlig enn andre retrievere siden den ikke røyter mye? Noen som har prøvd denne hunden til jakt og vet om det fungerer?
05.04.2012

Laila Engelsen sier: Her er det ulike oppfatninger av curly coated retrievere. Jeg har erfaring med 5 curlier (tisper) og to labradorer (1 hann og 1 tispe).Min erfaring er at labradorer er mere viltre (hannene er krevende å oppdra) og sosiale i forhold til andre mennesker. Synes det er mye lettere å oppdra en curly. De holder seg mere til eieren. En labrador er like glad i alle. En curly kan være litt reservert overfor fremmede.Begge er meget flotte familie hunder. De trenger rikelig mosjon. Labradorer røyter mye mere.Det er hår overalt.Curlyene feller pels i perioder (ulldotter). Må vel innrømme at curly er min favoritt. Det er en vidunderlig hund.
13.01.2012

Sigrid sier: Vi har en curly som nå er 7,5 år.Han er snill og lett å ha med å gjøre,men han røyter VELDIG mye,noe vi synes er slitsomt.Dette har vært et problem i flere år.Vi har prøvd forskjellige typer for etter anbefaling av veterinær uten at det har hjulpet.Klipper pelsen på vanlig måte.
Er det noen som har opplevd det samme med denne type hund og har noen råd ang dette?
02.11.2011

Visille sier: En ting til, de er mye penere enn bilder og videoer på denne sida tilsier! Pelsen er kort og krøllete og er god og grave fingrene ned i. Røyter ikke mye, ettersom de ikke har underull og krever ikke mye pelsstell.
30.10.2011

Visille sier: Enig med sistnevnte. Ikke mye hardt i min kloke jente. Derimo tjenestvillighet og arbeidsinnsats og kos. Rolig inne, men klar for å jobbe. Hopper ikke opp på fremmede og bjeffer ikke mye.
30.10.2011

kikki sier: jeg har hatt både labrador og curly. Curlyen er fantastisk. Snill, lettlært og vakker. Har egentlig ikke noe negativt å si om rasen. Jeg er ikke enig i at de er hardere enn labradorer. Men større og mer aktive ja kanskje. Behov for å strekke ut.
17.11.2010

minime sier: En Curly er en helt annen hund enn en Labrador! Curlyen er mye større (mer langbeint), og generelt en mye mer aktiv hund. Jeg har hatt labrador og Golden selv, mens en tidligere venninne hadde Curly. Disse hundene kunne ikke sammenlignes verken på utseende eller gemytt. Oppfatter også Curlyen som en mye sterkere, hardere hund.
25.04.2010

aksel sier: curly coated retrieveren er verdens fineste hund!!!!!!!:D
12.12.2009

yngve sier: disse er en labrador med en krøllete pels - har jeg forstått riktig? eller er det mer som skiller curly coated retriver og labrador?
11.05.2009

Din kommentar om Curly coated retriever:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Curly coated retriever var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase