Cane corso

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Cane corso. Du kan også legge inn egne erfaringer om Cane corso.

Cane corso bilder

Cane corsoCane corso

Erfaringer med Cane corso

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Cane corso

Nikita sier: Jeg har nettopp fått en CC tispe og er stor fornøyd,har vært mye med blanding og dobbermanner men CC er noe helt for seg selv,men pass på at du har tid til å ha en sånn hund for den krever sitt, hvis du vil ha en snill og god hund på alle måter så tar du deg av hunden på en skikkelig måte og mye aktivitet så er dette den perfekte hund,skal ha mye kjærlighet og skryt,men kun et enkelt bestemt nei når det trengs,lær den opp meg en god bit i lommen,så oppfordrer jeg alle valpe og hundekurs,lykke til
23.04.2015

Henri78 sier: Hei! Jeg lurer på å skaffe meg en Cane,og vil vite om det er noen i Stavanger området som har denne rasen og vil dele erfaringene sine. Jeg har to små barne og en liten hund fra før. Har hatt Pit og Am.Staff.
25.11.2014

Chicadog sier: Jeg har en cc tispe på 5 år og jeg har aldri hatt en mer enestående hund :) så goe mot folk og dyr:) store og små :) en hund blir sin eier lik, så enkelt er det :) har eieren mye negativt i seg, så blir hunden deretter :) har nettopp kommet hjem fra oslo, ( 7 timers kjøretur hver vei )hvor min hund ble operert for artrodesa , dvs hun har fått inn plate og skruer i forlabben etter en uhell på en fjelltur. 29000 kr for dette uhell så er godt å ha forsikring, ellers hadde hun blitt avlivet , sa dyrlegen :) men petvett dyresykehus fikset skaden :) så nå blir det ro og fred i lange tider og mye kontroller og røngen, men alt for gojenta mi:)
30.10.2014

Robert sier: Hej!

Jag och min sambo vill skaffa hund och jag har alltid varit facinerad av CC! är det nån som vet om någon bra kennel i Norge?
11.07.2014

Potmann911 sier: Hva er prisen på cane valper? :) har mest lyst på en svart med gule/ gul akti øyne :)
Har veldig lyst på en cane corso for jeg er ute etter en stor, muskuløs og nydelig hund som kan være litt skummel :D
14.06.2014

CC & DC sier: Janis Sivertsen sier: Jeg har hatt amstaff,farahund og nå venter jeg på lin første Cane corso. Hunder er som en hagle. Gir du hagla til en jeger er det ingen fare. Men men gir du hagla til en våpen fiksert gnom da er hagla farlig. Og man anskaffer seg ikke denne rasen bare for utseende eller for den ser tøff ut. De med sånne intensjoner eller tanker i hode SKAL IKKE ANSKAFFE SEG HUND I DET HELE TATT. Jeg valgte rasen som vakthund og ikke minst for rasen passer godt inn i familien og at Cane Corso har de kriteriene jeg ønsker. Farahund har nesten likt lynne sammt jeg er en aktiv person, sammt tid til å fylle hundens aktivitet nivå.

Ja..?
Du er vel den eneste her inne på forumet som for meg kunne virke som en som anskaffer seg en CC pga nettopp at dette er er en "TØFF" hund!...
Å, JEG har hatt AMSTAFF, sammenligner du hundehold med det å gå rundt med ei hagle, mangler du bare noe i toppen!
JEG trenger VAKTHUND?!
Her er det tydelig hvem som er "fiksert" her..

Mvh. Stolt eier av 2 herlige hunder, en 5 år gammel Cane Corso hann og en Dogo Canario hann på 8 år.

Du burde kanskje vurdert å holde katt istedenfor hund?
Mulig jeg mistolker.
27.01.2014

Janis Sivertsen sier: Jeg har hatt amstaff,farahund og nå venter jeg på lin første Cane corso. Hunder er som en hagle. Gir du hagla til en jeger er det ingen fare. Men men gir du hagla til en våpen fiksert gnom da er hagla farlig. Og man anskaffer seg ikke denne rasen bare for utseende eller for den ser tøff ut. De med sånne intensjoner eller tanker i hode SKAL IKKE ANSKAFFE SEG HUND I DET HELE TATT. Jeg valgte rasen som vakthund og ikke minst for rasen passer godt inn i familien og at Cane Corso har de kriteriene jeg ønsker. Farahund har nesten likt lynne sammt jeg er en aktiv person, sammt tid til å fylle hundens aktivitet nivå.
19.10.2013

Lex sin eier sier: Har selv Cane Corso! Min første hund atpåtil, men det er det beste dyret jeg har vert borti! Cane Corso kan anbefales på det sterkeste, er fullt lovlige hunder å ha i Norge, de er utrolig lydige og godluntede hunder, veldig kjærlige ovenfor eier og mennesker generellt. Krever mye da de er ekstremt aktive, og vil alltid teste grenser for å prøve å dominere om den ser en mulighet til det, så en må være dominant ovenfor hunden, men det krever ikke mye, de prøver seg av og til men er lette å sette på plass :)

Min aller beste venn, min er nå 2 år gammel, er en ukastrert hann som veier mellom 45-50 kg på vekten (den viser 50 men er litt misvisende)

Løp og kjøp, beste hunderasen jeg har vert borti! :)
14.08.2013

Anonym sier: Noen på Vestlandet som har cc gutt ? Skulle gjerne ha fått valper på min cc tispe:) send Mail sico_89@hotmail.com
05.02.2013

Drammenser'n sier: Har 2 stk Cane Corsoer. 7 mnd og 7 år. Begge er tisper.
Fantastisk rase, helt uaktuelt å bytte rase. Har 2 barn 11 og 14, har aldri hatt noen form for utfordringer i forhold til mine eller andres barn. Veldig lette å dressere og er noen skikkelig kosebamser.
02.02.2013

Don Armani sier: Terje her.jeg har 2 stk cc en blå på 5 år og en på 6 tispe beige i farve.de er utrolige snille hunder med meget godt gemytt har tenkt å sette valper på en annen cane corso på ny året 2013 med vår hann hund som er blå.meget go gårds og vakt hund lett lært hunde rase, de vi har,har italienske og spanske foreldre med champion stamtavle.ring meg gjerne ved spørsmål på tlf.96.72.95.10.
10.12.2012

Renate sier: Cane Corso hanne leter etter nytt hjem. 2 år og en helt utroolig god hund! Omplasseres KUN pga tidsmangel og utfyllende info om stamtavle, helse, oppførsel osv vil gis på mail. KUN seriøse henvedelser! Bilder kan sendes ;)
Kontakt: gugukki@yahoo.no
30.11.2012

eg sier: Jeg har 2 valper tilsalgs.
De er snart 3 mnd og er godt sosialisert med andre hunder,barn og barnebarn og "naboene".
Foreldrene har flotte stamtavler og er fantastiske å ha med å gjøre.Ta kontakt for en hyggelig hundeprat.....eg@canister.no
28.11.2012

ccorso sier: Sorte Cane Corso (italiensk mastiff) valper født den 30. juli i vår kennel er nå leveringsklare.

Ring eller skriv gjerne for mere info, om man ønsker å vite mer om rasen. Besøk gjerne vår webside for mer bilder og oppdateringer om dette kullet.

Kennel Casalini
www.ccorso.org
28.09.2012

Ernesto sier: Hei.Vi har 2 flotte CC-valper til salgs.De er født 30/9-2012 og er sorte med litt hvitt i brystet.
Far og mor er fantastiske isammen med familien.Vi har 12 barnebarn og ALLE går godt isammen med de voksne hundene.
Utrolig bra lynne.
Henvendelser:eg@canister.no
23.09.2012

Ernesto sier: Hei.Vi har 2 flotte CC-valper til salgs.De er født 30/9-2012 og er sorte med litt hvitt i brystet.
Far og mor er fantastiske isammen med familien.Vi har 12 barnebarn og ALLE går godt isammen med de voksne hundene.
Utrolig bra lynne.
Henvendelser:eg@canister.no
23.09.2012

min cane corso sier: Har en cane corso tispe på 8 år som har fått diabetis. om andre får det så har de det kjempe bra og er i full livsglød. merker inngen ting på oppførsel el livs kvalitet. uten om det er litt mer arbeid med blod prøver og insulin sprøyte morgen og kveld. opperasjonen kom på litt over 10 000. og ca 500kr i mnd med medisin utgifter. men de er vert det. dyrelegen sa at 9 av 10 hunder som får det blir avlivet, har man hund så har man det . vi avliver ikke mor el far om de får diabetis.
04.08.2012

Cecci sier: Har en CC på snart 2 år.. Han er så snill og et herlig lynne.. Går veldig godt sammen med barn, gamle, andre hunder osv. Alle som har møtt han, digger han :)
Har vært litt biting her også (på sko og div), men med gode gå-turer, hver dag, er han snill som dagen er lang..

En skikkelig vakthund og elsker kos.
19.02.2012

augur sier: har en cane på 6 1/2 år jeg tok over for 5 år siden.Kommer egentlig fra Hiankara.Bor i risør og fikk mange kommentarer i begynnelsen oo at dette måtte være en kamp hund.Fikk da lokal avisa til og skrive et stykke om rasen og og min hund spesielt. Nå kjenner alle hann,er med inn i alle butikker og når jeg for kommentarer nå er det når jeg en sjeden gang har han i båmd
12.12.2011

Nanne sier: Hei.
Blir litt satt ut av noe av det jeg leser her. OM man har problemer med hund som biter osv. Aktivisering er tingen en CC må få lov å bruke hodet, kroppen hver dag. OM man trener litt hver dag å hunden får en lang tur blir de roligere, sover i steden for å tygge/bite. Men om en hnd vil tygge på deg hele tiden si NEI snu deg vekk å overse den totalt MEN du MÅ huske å skryte (flink gutt) med en gang den er rolig. Forsøk å avlede med en positiv trening på søk osv. En hund som biter på deg trenger å få ut frustrasjon og energi. Et kurs 2 ganger i uka hadde nok også hjulpet der kan man også få noen gode råd. Det kan også hjelpe med en sprayflaske å sprute vann hver gang den forsøker å bite. (spray å si STOPP samtidig.) Vi bruker STOPP i steden for nei...Nei brukes mye i vanlige samtaler så vi valgte et ord vi skjelden bruker. Vi har en CC på 8mnd han er kjempe fin, vil si det er den ultimate rase:) Men den må få jobbe med hele seg, da får man en rolig avbalansert hund:))
26.10.2011

Marius Gundersen sier: Ser det er noen som har hatt problemer med bitt av CC-er her. Ble samtidig som jeg leste det veldig overrasket, men like vel ikke. Jeg skal ikke si noe sikkert, for jeg er hverken dyrlege eller synsk men kan stille noen spørsmål. Har hunden vært omplassert? Har den blitt fulgt opp som den skal? Får den regelmessig trim og lek? Har den merket noen store forandringer i hverdagen, som feks flytting eller familieforøkelse? Har du trukket deg ÉN gang hvis hunden har prøvd og dominere deg? Når en hund biter så er det en grunn, som regel.

Har en CC-tispe på 13 uker og en Amerikansk Bulldog-hann på snart 1 år, så om noen er interessert i hundeprat eller stille spørsmål til en hundeeier så ta kontakt.

Ser også noen skriver at de ikke vil ta hunden for hardt, siden det kan ha motsatt virkning og gjøre hunden vanskelig. Av egen erfaringer så skal man ikke behøve og ta hunden hardt, men dersom du sier slutt, fy, nei eller hva du måtte ønske, uten at den hører så er det bare og dra tak i den. Man skal selvsagt aldri slå eller påføre dyr skader, så et nyp i skinka eller et lite klyp i øret holder lenge. Det handler nemlig ikke om hvor vondt hunden får, men at den merker ubehag når den gjør nettopp den tingen du klyper han for. Etter bare noen dager vil hunden vite at du klyper hvis den ikke hører på kommando som slutt eller fy, så den vil dermed slutte med og spise sko e.l.

Visse hunder er mer sta enn andre men ikke gi opp. Du " vinner " nesten alltid over hunden til slutt selv om valpetiden kan være krevende og nesten litt overveldende for noen.

En sak, shhh-lyden er magisk, den har gjort min utrolig vanskelige Ambull til en veldig fin hund
som hører på eier 98% av tilfellene. I førsten av denne prosessen hvor du skal først lære hunden at shhh-lyden betyr fyfy så må du nok samtidig bruke en "fy-kommando" den kjenner fra før, helst den mest brukte om du har brukt fler.

Et tips til - bruk gjerne få ord som sitt, ligg/dekk. Venstre, høyre i stede for venstre labb, høyre labb. Min erfaring er hvertfall at hunder lærer mest og raskest av få ord, og bare ETT ord per kommando. Det dummeste man gjør er og bruke feks både sitt, sitte, sitte pent og sette seg ned som en sitt-kommando, i stede for bare sitt hele tiden. Jo mindre ord hunden hører, jo lettere skjønner den hva du mener.

Ta kontakt via mail om det skulle være noe, eller for en hundeprat.

kim.marius.gundersen@gmail.com

Mvh
27.08.2011

kennypitt sier: jeg er fra drammen noen fra drammen som har erfaring med cane corso????
20.07.2011

kennypitt sier: hei jeg har nettopp overtatt en cane corso hann på 19mnd. utrolig vakker og lojal hund, har nesten ingen ting og utsette på han annet enn at han er veldig på vakt når han møter nye mennesker,men d er egentlig ikke noe problem. d største problemmet er når han møter andre hunder når vi går tur, da er d helt umulig og få kontakt med han.... hva kan jeg gjøre for og at han skal få en annen fokus. håper noen kan hjelpe meg for han er en utrolig fin hund.
20.07.2011

loke sier: Vi er en familie på fem som har en cc på 9 mnd, en fantastisk hund. Kanske litt på "tå" med folk han ikke kjenner,men det går fort over. Som er skrevet mange ganger vi eiere former hunden. Til deg som lurte på om det var noen på sørlandet med cc så bor vi på flekkerøya.
18.05.2011

Thomas Kile sier: Jeg ønsker å komme i kontakt med noen som har CC i sørlands-området, så jeg kan oppleve dem i virkligheten, før jeg bestemmer meg...

(Det står mellom Cane Corso eller Kangal).

Jeg er tilgjenglig på mail (postboks@thomaskile.me)
25.04.2011

Dragoline sier: Kjekt at flere oppdager denne rasen og som også er fornøyde med hundene sine.
Hadde vært litt kjekt om dere som skriver kunne fortelt hvor dere har fått hundene fra :-)

ha en fin uke alle.
21.03.2011

vivi sier: Hei
vi har en cc på 13 måneder er veldig fornøyd med rasen..Utrolig snill og tilitsfull.For mye aktivitet kan føre til at han blir utrolig rastløs, og begyner og bite sko tepper osv.Da bruker vi og ha bein lett tilgjengelig slik at han kan roe seg ned med det.Og det hjelper som regel.Vil også tro at for litte aktivitet kan føre til samme atferd.Vår hund er sjelden aleine hjemme, men om han er har vi han i et stort bur.Der føler han seg trygg.På kvelden går han inn i buret selv når han vil legge seg for natta.Er veldig fornøyd med rasen utrolig gemyt.Har gått på dresur kurs og vi går på ring trening med han.Han går godt med andre hunder og folk.
16.03.2011

BabyAllegra sier: Hei! Jeg har ei herlig Cane corso tispe på 1 år og ei rottmann tispe på 6 år.
Cane corso er en fantastisk rase, på alle mulige måter!
Har hatt 5 hunder i mitt liv, men ingen kan måle seg med Corso`n!!
04.03.2011

dragoline sier: Vi har noen Cane Corso valper ledige.
De søker nye hjem og selges rimelig grunnet alder.

Fawn tispe og svart tispe.
Muligens også en fawn hannhund.

Trivelige valper.

For mer informasjon, se hjemmeside og ta kontakt.
www.cane-corso.no
30.01.2011

okf80 sier: Hei j har anskaffet me en Cane Corso blanding av dein & Rottweiler. Er kjempehunder,dem e smart.lære fort,men bør nok trenne dem godt mens dem e små,for d er en blodshund & dem ska itj missbrukes.Cane Corso`n ble lovligt i norge for knappe ti år sia.D e itj så mange av dem i norge ennå da.
15.01.2011

Kennel Casalini sier: Vi er en FCI godkjent kennel som driver oppdrett av NKK registrerte Cane Corso og er basert på Romerike i Akershus.

Cane Corso er en ypperlig vakthund! Fantastisk familiehund. Lettlært, aktiv ute og rolig inne.
De er veldig sosiale hunder.

Vi bruker i vårt avlsarbeide de beste Cane Corso champion linjer med stabilt temperament, god helse og rasetypisk italiensk Cane Corso utseende.

Har du lyst til å anskaffe deg en Cane Corso valp av oss? Besøk vår webside: www.ccorso.org
03.12.2010

CC-fan sier: Vi har passet en CC for våre venner i flere måneder. Han var da ca 3,5 år gammel. Mannen min, som er kattemenneske, ble tatt med storm. Vi ble rett og slett forelsket i hunden og vurderer å kjøpe oss CC en dag. Hunden vi passet er stor, vakker,snill, sta, litt tullebok, elsker leverpostei (forvandler seg da til en sirkushund og gjør masse triks), sofagris som virkelig tror at han er en liten valp og vil gjerne sitte på fange. Aldri stjeler mat, sier ifra når noen nærmer seg huset. Glad i barn og eldre. Med andre ord, en fantastisk hund. Han er blitt vår beste venn.
03.11.2010

Vicky sier: Jeg har 2 Cane corso jenter en Brindle og en fawn. Bella og Fame! :) herlige jenter med herlig personelighet.. og veldig veldig snille.. har også 2 rottweilere. kjempe herlige de også. Cane corso og Rottweiler er de beste rasene i mine øyne. Gleder meg til Rottweiler tispen min får valpene.. :) "husk det er du som former hunden til det den blir"
21.09.2010

snuppa sier: Hei! har også en Cane Corso på 9 mnd :)
Han biter på det meste han kommer over, sykkelpedal,fjernkontroll,mobiltelefon,sko-han ødelegger ikke skoa, bare fjerner lissene ;)
Jeg er flink med å bare si nei, har hørt at vis du tar dem for hard, kan du få en umulig hund, å ha med å gjøre..
Han er ikke noe glad i å være hjemme alene...
Han dilter etter meg over alt :)
Det hjelper godt at vi har en valp til på 4 mnd - En Sør Afrikansk Boer Boel, da blir han ikke helt alene:)
Har noen noe gode råd på hvordan jeg skal få han til å slutte med det? Og hvordan jeg skal få han til å bli trygg på å være alene? ( Bestefaren og faren har visst samme problem med å være alene hjemme) vis det hjelper på informasjon...
Ellers er han en utrolig fin hund,ser han har et utrolig potensiale i seg og godt lynne, han går utrolig fint i bånd og er utrolig kosen :)
30.08.2010

snuppa sier: Hei har også en cane corso på 9 mnd :) Han biter på det meste han kommer over, sykkelpedal,fjernkontroll,mobiltelefon,sko-han ødelegger ikke skoa, bare fjerner lissene ;)
30.08.2010

Dragoline sier: Har i dag fått et kull med Corso valper.
Har noen ledige valper som selges, til seriøst interesserte i rasen.

Først og fremst til brukshund interesserte.

www.cane-corso.no
19.08.2010

Cas sier: Det vi fant ut med vår Cane Corso tispe på 4 er og "forvise" henne til en fast "Nei-fy-skam sei- ikke bra" krokk og derreter finner ut av at opførselen er ikke akseptert. og gå fra hunden liggene på den plassen i et par minuter, derreter kalle på hunden og se om den har forstått.
14.08.2010

Dalmis sier: Jeg ville ha sagt et strengt nei,og deretter forlatt rommet.Da får ikke hunden den oppmerksomheten den er ute etter,og vil etter hvert skjønna at den blir alene ved slik oppførsel.
Å fysisk holde han nede vil bare forverre oppførselen.
Jeg snakker av egen erfaring,med min dalmatiner, som også kunne ha slike "oppmerksomhets-anfall" da hun var valp.
11.07.2010

"Jack the Ripper" sier: Takk for svar, men har nok allerede prøvd å snu ryggen til i lang tid, det er noe som fyrer han opp og da biter han enda mer for at vi skal være med på leken..i tillegg starter han å knurre verre om man snur ryggen til.. jeg er takknemlig for svar, men trenger nok noen litt mer kreative forslag:)
05.07.2010

Kris sier: Du legger han i gulvet og setter deg på ham til han roer seg? Jeg håper inderlig du tuller. Hvis du fortsetter slik kommer du til å få en vanskelig hund.

Beste måten er å bare si nei og snu deg bort. Dette språket skjønner hunder veldig godt. Da skjønner han at "leken" er over og at du ikke er interessert.

Lykke til videre.
30.06.2010

"Jack the Ripper" sier: Hei!
Har en Cane Corso valp på 5 mnd som biter veldig mye.. Han kan være snill som bare det, men får altfor ofte tulltak som innebærer biting og brutal hopping(med tanke på at han er 30 kilo nå blir det ganske brutalt), det virker som om han gjør det både for å leke og for å innta en sjefsrolle. Dette er veldig frustrerende da bitingen gjør vondt selv om han ikke tar i alt han makter. Er det noen som har gode tips til hvordan man skal ta han for det og få satt han på plass? Selv bruker jeg å få lagt han i gulvet på rygg og sitter oppå han til han roer seg.
25.06.2010

Verisa1978 Fredrikstad sier: Hei folkens..Våres Corso Rex er 1 år i dag, og er ca 71 cm i mankehøyde.Han er en skikkelig sværing, men er like snill som han er stor..Har hatt andre raser igjennom tiden, men dette er den beste hunden jeg har hatt og vi får veldig mye skryt av han..Har ikke hatt han på kurs enda, men mannen min har vært flink å trene han hjemme så han er veldig lydig og flink.Ser ofte folk som ikke har kontroll på sine store hunder, og vil bare si at Cane corso ikke er en førstegangshund!Du må vite hva du gjør når du anskaffer en Corso. Uvitende mennesker gir rasene dårlig ry! Finn en rase som passer til deg og ditt liv,og ikke velg hund etter dens utseende!Da tror jeg du vil bli fornøyd uansett:-)Uansett rase, må DU være sjefen og gi disiplin like mye som kjærlighet!
06.06.2010

Mika sier: Vurderer Cane Corso som neste hund. Har for tiden amstaff som jeg konkurerer med i LP, Bruks, Rally-Lp og utstilling. Har tidligere hatt schäfer.

Er det noen som vet om oppdrettere av Cane Carso i Norge som mentaltester hundene sine (MH, FA), og som bruker hundene aktivt innenfor en brukshundsport?
30.04.2010

c-corso.com sier: Har hatt golden og shæfer før men ingenting kan måle seg med Cane Corso. Valper tilsalgs leveringsklare 18.04.2010 se: www.c-corso.com
02.04.2010

Corsi entusiast sier: jeg har 2 corsi, en hanne og en tispe, de er resercerte mot fremmede, har et meget sterkt vaktinstink, men extremt lojale og hengivne mot eier og "flokken"
kjempe hunder, men trenger en stødig og retferdig hånd i oppdragelsen, man trenger ikke anskaffe seg slike hunder uten at man virkelig har tid og energi til og oppdra dem skikkelig slik at rasen ikke får et dårlig rykte på seg pga enkelt personer som anskaffer seg slike hunder og ikke har peiling på hva de driver med :)
16.01.2010

Brith sier: Har hatt cc noen år nå. Det er en flott kamerat og brukshund. Cc er også en allert vakthund, som varsler det den finner mistenkelig. En cc er også en hund som må sosialiseres tidlig, for å omgås andre hunder (der er det også individuelle varianter). Tispene blir generest tidligere moden i forhold til hannene, som er voksene ved ca. 3-4 års alder. Man må alltid respektere en cc for det den er/avlet til. Den er avlet til å ta, til tider egene beslutninger og er en gjeter og vokterhund, som også jobber sammens med mennesket. En toppers hund, som liker å bruke både kropp og hjernen :o). Utrolig kroppskontroll og spenst. Lite underull og det er godt med et varmt dekken på kalde dager. Noe HD er det på rasen (som på andre store tunge hunder).
25.11.2009

Daniel sier: Jeg har en snat 11mnd gammel CC som er en fryd å ha han som andre valper er valpete å har bitt istykker ting men den er svært lærevillig, kan alle standard komandoer uten kurs.
Man må være litt streng med dem for de er litt stae. Han veier nå 47kg og er 57cm til manken.
Flotteste familie hunden noen sinne i mine øyne og andre kjente. Jeg har en liten gutt på 1år å de går ypperlig sammen.
Jeg kan ikke si noe vont om rasen,
selv om mange på gata klarer det pga. uviten.
24.11.2009

Vil ha! sier: Hvilke tiltak bør man ta for å skaffe seg en slik hund? Er det noen negative sider man må være opmerksom på?
16.07.2009

Dina sier: Cane Corso valper leveringsklare 19 juli..
3 hanner og 3 tisper i fragen sort og sort brindel
15.07.2009

Buddy sier: Hei!
Jeg har en Cane Corso, han er nå 2 1/2 år og er bare helt nydlig. Dette er en kjempefin, og har ett utrolig godt lynne.
Cane Corso er fullt ut lovlig i Norge, og husk....det er ikke bestandig hundene det er noe feil med, men eieren. Hunden min veier 62 kilo og jeg 69 kilo...kan jo skjønne at man må ha kuskus på hunden sin når den er så stor og ikke minst muskuløs.
Anbefaler på det sterkeste en slik hund. Og selv om de er store så tar de IKKE stor plass da de som oftest er veldig rolige.
Lykke til!
14.07.2009

nyskjerrig sier: er Cane corso lovlig i norge? finnes det noen slike hunder her i landet?
12.05.2009

Liv sier: Albin: Du skal ikke skue hunden på hårene:)
04.05.2009

albin sier: Er disse lovlige i norge da? Ser ut som en forvokst pitbull jo!
04.05.2009

dmimic sier: Fin hund ja..meget fin
04.05.2009

Eivind sier: å fy faen dette var muskuløse hunder :) glem pitbull... jeg vil ha en Cane corso!!!
17.04.2009

Din kommentar om Cane corso:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Cane corso var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase