Canaanhund

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Canaanhund. Du kan også legge inn egne erfaringer om Canaanhund.

Canaanhund bilder

Canaanhund

Erfaringer med Canaanhund

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Canaanhund

Maya sier: Hvor får man kjøpt canaanhund i norge ?
Jeg er veldig interessert i den rasen. Syntes den er veldig nydelig...
22.03.2015

oppdretter 2000 sier: Hei Savner bilder av Canaan dog. Er det mulighet for å legge inn noen selv .ketorefjell@hotmail.com Hadde vært fint med flere bilder av div farver størelser etc.
15.03.2013

Canaan 2000 sier: Hei Christine jeg ble veldig int i opplysninger om hvor dinne Canaan kom fra. I rasens hjemland brukes de av toll,forsvar.politi og som førerhunder. Jeg har så langt hatt 8 stk av rasen og ikke alle egner seg til det samme men men en kunne nok vært super agilityhund.
15.03.2013

Christine sier: Hege: Han har heller aldri sagt at den er umulig! Men det er ikkje lett å trene!
Eg har hatt tre canaanhunder, to tisper og ein hanne. Alle tre var vrange og stae. Ville helst løyse ting sjøl, og såg dumt på meg når eg prøvde å lære dem ting.
Smarte hunder uten tvil, veldig kloke hunder. Har funne min drømmehund :)
20.11.2012

Hege sier: Torstein kjenner du mange Canaan hunder? De kan fint egne seg til agility og er av gemytt myke og slett ikke umulige trene men ikke alle egner seg til agility men slik er det jo innen alle raser ikke alle egner seg like godt til alt selv i samme kull.
14.11.2011

Torstein sier: bård: ingen vanlig hund å se innen agility, men så er det ingen vanlig hund å se ellers heller. Det er klart den kan brukes til agility, men ikke de letteste hundene å trene. Ville valgt en annen rase dersom du skal drive seriøst med agility, for eksempel border collie eller en typisk brukshund. Disse hundene er ganske selvstendige, personlig synes jeg de minner litt om alaskan malamute i gemytt!
06.04.2011

bård sier: halloen

kan den brukes til agility?
05.04.2011

canaandog sier: Canaan er middels stor husky lignede rase,som egner seg godt til familie og bruks,tjeneste hund.Jeg har 4 stk og kan ikke tenke meg noen bedre rase med lite kjente sykdomer.De kan bli litt vel vaktsom,som lett fører til bjeffing.Rasen er som alle andre noen individer er værre enn andre.På kenneltorefjell.net
finner man norges eneste oppdretter.
17.01.2011

canaandog sier: canaan hund er midels stor hund,høyde 48-61cm vekt 16-25 kg.Rasen er kjent siden oldtiden,stammer fra israel opprinelig åtselspiser,idag en allsidig bruks og familie hund.Rasen er av natur noe reservert for ukjente men skal ikke vise tegn til agrisivitet.Det er frisk og sund rase.det finnes 10-15 stk av rasen i norge (2009)
26.12.2009

Siri sier: Den er overhodet ikke kjempestor, veier rundt 20kg. Er som en liten husky-sak.
30.11.2009

Martine sier: Den erkjempe stor tror jeg
18.11.2009

Hundeelskeren sier: Hei! jeg lurer på om hvor stor en canaahund er og litt om den ???
29.05.2009

Din kommentar om Canaanhund:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Canaanhund var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase