Cairn terrier

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Cairn terrier. Du kan også legge inn egne erfaringer om Cairn terrier.

Cairn terrier bilder

Cairn terrierCairn terrierCairn terrierCairn terrier

Erfaringer med Cairn terrier

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Cairn terrier

Nikki sier: Vi har anskaffet en cairn terrier å er kjempefornøyd med hunden,bjeffer nesten ingenting.men jeg har passet på fra første stund☺️Men er han skeptisk til noe så gir han beskjed.eller andre bjeffer vilt så har han selvfølgelig lyst å si"jeg også er her"bare så dokke vet det.....enormt gla i alle.noe som de fleste synes e stas viss de liker hund....har bare hatt hunden i 3m å den kan allerede litt forskjellige kommandoer som stopp,gå roligere.sputt ut vis han har noe som ikke e greit i munnen osv,.har ikke bite i stykker noe til nå.men så passer jeg på at det er nok av leker å bite på.dette er 4 hunderase jeg har...så e veldig spendt på videre!
28.07.2017

Dagny sier: Dagny har en Cairn terrier for omplassering. Bor i Østfold. Det er en hannhund på 9 år, er kastrert. Pga familiesituasjon og veldig liten tid, trenger hunden et nytt hjem. Det bør være dyrevante personer. Gjerne med hus og hage slik at han også kan være ute. Han er hjemme alene på dagtid når jeg er på jobb. Liker lange turer, men må ikke ha dette. Biter ikke på møbler etc. Er litt sint på andre store hunder(da han har blitt angrepet tidligere), men går bra med noen. Fint om du har mere tid til å ha hund. Kan også prøve å ha han en liten stund for å se om dette er hunden som ønskes. Send en mail til dagny_kul@hotmail.com med tlf.nr. og info.
23.09.2013

Coton de tulear!!!!! sier: Hvor er coton de tulear:-( Eg finner dem ikke!

Coton de tulear er ein hund fra Madagaskar.
Den er liten, langhåret og hvit.
Den elsker vann!
28.05.2012

Camillla =D sier: Cairn terrier er verdens fineste rase! Har hatt to selv, måtte omplassere den ene pga de sloss, gikk direkte etter strupen og ble redd for en gang å miste den ene! Dette var to handhumder da! Meget robust rase etter min erfaring! Mange jeg kjenner( jeg sier ikke alle er slik) har måttet avlive pga agresjon, noe som jeg har fortstått er vanlig i rasen. Men altså, jeg har også møtt mange utrolige fine!! Kommer vel litt an på oppdretter, hvordan de behandles de første ukene.

Jeg måtte avlive min minste 5 år gammel etter angrep på barnevogn, jogger, hunder osvosv. Men nå har jeg irsk setter og meget fornøyd. Selv om jeg savner cairnene!
21.05.2012

Brit Ellen Molid sier: Vår cairn terrier, Kitti er verdens herligste og snilleste hund vi noen gang har hatt. Hun omgåes med alle hunder og er en virkelig venn, liker alle og er blid og leken. Hun passer på huset når hun er ute alene så ingen går på veien. Kan bare si positive ting om den rasen. Vi hørte engang at pelsen hennes er selvrensende og det stemmer. Vi har alltid hatt hunder og Kitti er absolutt den type hunder som vi kan anbefale til alle. har aldri sett henne agresiv. Hun er nå 10 år og like leken og snill.
22.03.2012

Turid Abrahamsen sier: Har hadd en Cairn terrier gutt, han måtte vi ta for noen dager siden pga av sykdom. Han ble bare fem og ett halvt år gammel. Savner han masse en hærlig hund, glad og lykkelig. Skal ha en ny hund ganske snart av samme rase.
05.01.2012

PW sier: Hei...
Jeg har fått med meg det at Cairn er en allergi fri rase. Sønnen min på 10 som har allergi for det meste også hunder, har ikke reagert på den rasen. Mine foreldre har hatt Cairn siden før han ble født, men han har ikke reagert på Cairn som han reagerer på andre hunder. Vi skal selv skaffe oss en Cairn nå.
Men hvis tilfellet av allergiske reaksjoner på noen av Dere, så får en kjøpt en shampo for hunder som virker veldig bra (husker dessverre ikke navn).
05.01.2012

max sier: Vet ikke om rasen kalles allergivennlig, men jeg reagerer på andre hunderaser, type golden, boarder,osv, men vår cairn tarrier har vi hatt i 2 år uten at jeg har hatt noen plager med allergi... og det selv om vi leverer han til klipping og ikke til napping av pels. han røyter ikke og er helt klart en fantastisk trofast og sta kompis for alle i familien.... og alle andre han også møter på sin vei....
15.10.2011

Jasol sier: Hei, jeg lurer på om det er noen som vet om Cairn terrier er såkalte alergivennlige hunder? Vi driver å lurer på om vi skal få oss en av den rasen..
29.09.2011

inger marit sier: Vi har en cairn gutt på 5 år som nettopp er opperert for korsbåndsbrudd. Det er gått veldig bra, for Bajas er en veldig tålmodig og snill hund. Nå må vi nappe han igjen og det gruer vi oss til, for det må jo gjøre veldig vondt. Blir pelsen ødelagt om vi klipper han? vil være glad om det er noen som kan fortelle meg hvorfor cairn må nappes.Kan anbefales cairn til alle, han er leken kjælen og veldig "egen", en gutt som vet hva han vil.
18.07.2011

stine sier: vi har en 1 cairn gutt på snart 1 år:) angrer ikke et sekund, han er den snilleste hunden jeg har hatt.
Har i tilleg en baby på 9mnd og en katt:) alle 3 er bestevenner:) Maken til tolmodig hund har jeg aldri vert bortig. Brutus elsker unger, og vill anbefalle alle som vill ha en liten lekekamerat, om det er til ungene eller til seg selv om å skaffe seg en cairn terrier..
18.06.2011

Mona sier: Har 2 cairn, klipper dem med maskin, de har ikke lenger terrier pelsen, men en mye mykere pels.Så terrier pelsen forsvinner, de har mye finere pels nå enn når jeg nappet dem.
04.05.2011

Peik sier: line heller for og betale 600 napp heller hunden selv :D
04.05.2011

Ash sier: Vi har en cairn terrier som bjeffer hele tiden. Men hun er kjempe søt, og hater at vi beveger beina når hun sover med oss i senga. Hun er så kul!!
11.01.2011

line sier: Hvor får du nappet hunden for 600,-
21.11.2010

Nina Hole sier: hei, vi vurderer å omplasere vår cairn gutt som blir 6 åt t jul. Ta kontakt på facebook.
12.10.2010

Kari sier: Har ei cairn tispe, samt to gordon- og en irsksetter. Fungerer flott!
Våken kvikk og smart hund som elsker aktivitet og kos. Er alltid med, på jobb, stallen, fjelltur, hva som helst.
Elsker å være i aktivitet, men og så en hvil på sofaen sammen med matmor etter en hektisk dag ute.
Meget lærevillig, glad i folk og andre dyr. Holder hytta fri for mus... :) Mer effektiv enn en katt faktisk.
27.09.2010

Ann Live Kristensen sier: Har hatt Cairn terrier i 12 1/2 år, fra før vant med terrveren, golden retriver, og rotwailer. Må si at min lille Cairn var den flotteste av dem alle. Så fint gemytt, blid og grei hund på alle vis. Alle elsket den, så tillitsfull.
Nå ønsker jeg meg en ny en.., sørger ennå over tapet av Tassen som ham het. Hvis noen vet om event. omplassering så hadde det vært fint om jeg ble kontaktet.
Ha en fin helg!
17.09.2010

hege stueland sier: Hei :O)
Noen som vet om en liten Cairn, som trenger et nytt hjem?
Jeg bor i naturskjønne tur-omgivelser. Går MYE på tur & savner hunden min, som døde for en mnd. siden.... :O(
Jobber 50% & har MASSE tid til en 4-beint venn :O))))
Mottar gjerne tips !
Mvh Hege :O)
09.08.2010

hilde sier: Koster det ? kan man ikke bare gjøre det selv ?
04.08.2010

ch sier: De mister ikke hår, de må nappes og dette koster ca kr 600 hver gang..
04.08.2010

hilde sier: Mister de mye hår ?? bjeffer de mye ?? er de alergivennlige ??
03.08.2010

Frida sier: Vi hadde vår lille cairn i 13 år.
En smart, psykisk robust, selvstendig og lettvint tispe.
Våre barn var 3 og 5 da hun kom til osss, og i tillegg hadde vi to engelske settere. Det var aldri noe problem.
Hun var ofte sammen med MANGE barn, og elsket den oppmerksomheten hun fikk. Hun fikk T- skjorte og shorts og noen ganger caps og solbriller.... alltid like cool. Flott hund for barna, og en kjempekompis og utholdende turkamerat.
Hun lå gjerne sammen med gutta på rommet når de gjorde lekser. og noen ganger fikk hun overnatte!!! Hun elsket ungene!!!
Fikk dessverre bukspyttkjertelsvikt da hun var 7 år, men medisiner holdt henne i gang.
Dette medførte imidlertid at hun var tynn, og alltid sulten. Derfor spiste hun alene, da hun ble litt "kvass" dersom noen kom bort til hennes mat.
Pelsstellet er litt krevende med den nappingen, men pelsen blir mye finere om man gjør det, og det blir gjerne mors jobb!
Dette er likevel en hunderase jeg anbefaler på det varmeste. Vi ønsker oss en ny, vår cairn er dypt savnet!
23.11.2008

Din kommentar om Cairn terrier:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Cairn terrier var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase