Bostonterrier

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Bostonterrier. Du kan også legge inn egne erfaringer om Bostonterrier.

Bostonterrier bilder

BostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrierBostonterrier

Erfaringer med Bostonterrier

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Bostonterrier

Ingeborg sier: Jeg har et ønske om å investere min tid i en boston terrier. Elsker denne klovnete hunden ;D så mitt spørsmål er da som følge. Er det noen anbefalninger på oppdretter ?
Hvem jeg bør oppsøke ?
02.02.2014

Katrin sier: Så enig med deg Boston fan!
Min Boston er den skjønneste hunden!
Veldig lydig, men som du sier må du trene positivt og ikke med straff!
Boston terrier anbefales som første gangs hund da den er lydig, snill og rolig.:)
29.08.2012

Boston-fan sier: Boston Terrier er en fantastisk rase som jeg virkelig vil anbefale til folk som har lyst på en allsidig hund. Den er med meg på løpetur, fjelltur, ski, men vi kan også ta en dag på sofaen. Den skal så klart ha sin daglige dose med turer, men det er ikke nødvendig med lange turer hver dag, selv om den setter pris på noen lange turer innimellom. Kjempefin byhund for de som bor i leilighet.
Den bjeffer ekstremt lite. Min bjeffer kun når den blir frustrert (for eksempel når vi leker og jeg holder leka slik at han ikke får tak i den) eller når han hører noen ukjente kommer inn gjennom døra uten å ringe på (han reagerer ikke på når vi kommer hjem, bare ukjente som ikke ringer på).
Boston er absolutt ikke agressiv, men trenger så klart god sosialisering i tidlig alder! Men, jeg anbefaler å trene på å være rolig. Min er veldig glad i mennesker og andre hunder, og kan fort bli overivrig.
At Boston er født lydig vet jeg ikke helt om stemmer (ikke med min i hvert fall) :) Men de er lettrente så lenge man trener korte økter og trener POSITIVT! Boston er følsomme hunder, så tradisjonell trening (altså trening basert på straff) vil nok fungere spesielt dårlig på en Boston.
De røyter lite i forhold til mange andre raser, men litt røyting i perioder må man regne med.
Du bør absolutt tenke på at dette er en hund som vil være sammen med deg mest mulig. Den kan være hjemme alene, men trenger tid sammen med flokken sin, fordi den er så glad i deg.
Kort sagt: Boston ANBEFALES! De er fantastiske hunder med kjempestore hjerter!
29.08.2012

:-) sier: Her er det VELDIG mye positivt!:-)
Er det noe noe negativt om hunderasen?
Bjeffe mye?
Aggressiv?(Hund,katt,barn eller fremmende?)
Hva er denne rasen avlet opp til?
17.06.2012

Carina sier: Kan med hånda på hjerte si at Boston Terrier er en fantastisk rase, en liten klovn spørr du meg. Jeg har en Boston gutt på snart fire år, han får meg til å le hver eneste dag, dette er en trofast kompis. Han er med meg overalt,går gjerne tur i lag med meg på fjellet å er like så godt med på en liten joggetur hver dag, eller han ligg gjerne på sofaen å sover om han får lov til det. Han liker å reise å har ikke noe imot å reise med fly eller bil. Denne rasen røyter minimalt så derfor er han med meg på besøk når jeg drar til venner og familie. Han er veldig lettlært og veldig gla i alle mennesker, å når han er gla så viser han det med hele kroppen, bjeffer lite å bjeffer kun når det kommer folk på besøk, men dette ser ikke jeg på som et problem. Dette er en artig hund som gjør mye rart, liker å leke å bruke hode sitt, man må bare huske på å velge riktig for, slik at det ikke blir så mye "fising"
Å en til vil jeg bare minne på når andre skal ha en slik hund, sjekk nøye hvem og hva oppdretter står for, sjekk opp at foreldre og besteforeldre er 100% friske, jeg har desverre fått meg en som ikke er det, så han er operert en gang for patellaluksasjon har er ikke blitt bra, han har også skjev rygg, så vær OBS på at dette er en som avler opp friske hunder!!!!! Jeg hentet hund hos Labeso`s kennel.
07.11.2011

alice sier: hei! er det noen som vet om disse hundene bjeffer mye? er de kosete og kan slappe av i sofakroken med deg, eller KREVER den 3 timers lange turer, som ble nevnt tidligere i kommentarene? selvsagt skjønner jeg at hunden må ha tur, men holder det med en time om dagen? er de lydige og lette å trene? takk på forhånd for svar!
25.07.2011

kr sier: Boston terrieren røyter ikke!
02.11.2010

k sier: da har du ikke leita så veldig godt.. :P Gå inn på www.canis.no hunderaser så står oppdrettere der.
21.07.2010

Guldrops sier: Er det mange som selger bonstonterriere i Norge/Nord-Norge? Kunne gjerne tenkt meg å skaffe en slik om noen år, men finner ikke noen som selger disse.
21.07.2010

Jenny sier: Hei.
JEg lurte på en ting.
Røyter Bostonterrier?
Håper noen kan svare.
03.03.2009

Cory sier: Dette er en helt fantasitisk hunderase! Jeg visste ikke om rasen en gang, men så fikk jeg en Boston av en kompis :D Å det er det herligeste som har hendt meg! Han er det aller kjæreste jeg har! Utrolig lærevillige hunder, Med MASSE energi! 3 timers gå turer, men likevel ikke tid til å såve! Har faktisk hørt noen si at de er like lettlært som en Border Collie :) Jeg tviler ikke! Definitivt en hund jeg kommer til å skaffe meg igjen, de må bare oppleves!!!
06.02.2009

Anonym sier: en helt utrolig spennende rase. kjempe trivelig liten hund,som er veldig lett å ha med å gjøre.
Da opdretteren sa at bostonterrieren omtrent var født lydig,syns jeg det hørtes rart ut,men det er faktisk tilfelle!!
27.08.2008

Din kommentar om Bostonterrier:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Bostonterrier var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase