Black and tan coonhound

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Black and tan coonhound. Du kan også legge inn egne erfaringer om Black and tan coonhound.

Black and tan coonhound bilder

Black and tan coonhound

Erfaringer med Black and tan coonhound

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Black and tan coonhound

Line sier: BLACK AND TAN COONHOUND

Amerikanske coonhounds er blant verdens mest spesialiserte raser, med et høyt utviklet instinkt til å følge spor etter vaskebjørnen eller opossum, og jage dyret opp i tre. Så snart byttet dermed er «sikret», forandrer hunden tonen på losen. Den blir stående ved treet og bjeffer «nå har jeg den oppi treet»-losen inntil jegeren kommer. Black and tan er den vanligste coonhounden og er pågående, vaktsom og lydig. Pelsstell med spesiell vekt på ørene, og mosjon, er helt nødvendig. Den har typisk stor, sort støvernese med godt åpne nesebor. Den har nøttebrune øyne med våkent og vennlig blikk. Den har mørk tanfarge over øynene. Den har lange, hengende ører, ansatt godt tilbake på hodet. Den har middels lang, muskuløs hals. Hofteleddsdysplasi kan forekomme. Den har lange, sterke ben bygd for langvarig løping og svømming. Den har dypt bryst for fysisk utholdenhet.

Hunden er vanligvis god barnehund, men egner seg ikke for byliv, for den trenger mye fysisk mosjon. Hunden egner seg for varmt, solfylt klima, men trives også i kaldt klima.


Rasehistorie:

Forfedrene innbefatter blodhund, irsk kerry beagle og foxhound, spesielt virginia foxhounden fra 1700-tallet. Rasen kan også være i slekt med talbothounden fra det 12. århundre.
22.11.2008

Din kommentar om Black and tan coonhound:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Black and tan coonhound var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase