Bedlingtonterrier

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Bedlingtonterrier. Du kan også legge inn egne erfaringer om Bedlingtonterrier.

Bedlingtonterrier bilder

Bedlingtonterrier

Erfaringer med Bedlingtonterrier

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Bedlingtonterrier

Elleville55 sier: Bedlingtonterrier er en rase jeg vurderer nå jeg ikke lenger har min Airedaleterrier, pga størrelse, gemytt og pelsstell! Vuderer også irsk terrier - kanskje sammen med Bedlington?
10.06.2012

Christine sier: Æ har en Kjempe kjækk Liten bedlington terrier gutt på 2 snart 3 år. Og etter at æ har hadd bare Engelsk setter, collie, rottweiler, amstaff så e nokk bedlinton den mest smarte og mest behagelige hund æ non gang har vært borti. Han e smartare enn alle de andre hundan i familien og han kræve utrulig lite av dæ. eneste han vil e og ha kos og kjærlighet hele tija. eneste ulempen e at om du ikke nappe øran demmes regelmessig får dem lett infeksjon. siden dem ikke røyte så må man gjøre det 2 gang i månden minst før og holde det reint i øret. dettan variere da fra hund til hund. Iværtfall ska æ altig resten av live mitt ha en bedlington terrier der. det komemr til og bli din beste vænn resten av dens liv. :)
24.11.2011

Kroken sier: Hei. Vi har akkurat skaffet oss en Bedlington Terrier. Etter mange års erfaring med hund og hunderaser, (dalmantiner, chihuahua,pappilon, ulvehund, + elghunder og jemtland hunder. (gubben jekter) etnahund, corgie..) tror jeg at dette er den mest behagelige rasen. Skal gi tilbake meldinger senere, om jeg fortsatt står ved like med denne meningen. Enig med Elise, at her er det memingen og dele erfaringer og meninger OM hunderasen og dens lynne og personelighet. oOg IKKE hva vi selv mener.
06.10.2010

Gyda sier: Vi har ei bedlingtontispe på snart 2, 5 år. Hun er bare verdens nydeligste vesen:) Hun kliner med alle som kommer på besøk, og sitter gjerne på fanget og holder deg rundt halsen. Stikker ikke av, og kan derfor gå løs på tunet. Snill og god, og vennlig mot alle. Gyda
07.02.2010

Elise sier: Hold kjeft, Atle. Det er smak og behag. Du oppfører deg barnslig nå.
Allergivennlige hunder finnes. Det finnes hunder som ikke røyter så mye, og derfor ikke sender ut like mange allergener, og det finnes hunder som lukter mindre av urinen. Det er slike ting man reagerer på.
Hvem bryr seg om hvilken hund du vil ha, forresten? Liker du ikke rasen, trenger du ikke gå inn på den for å fortelle det til resten av verden.
21.10.2009

Atle sier: ja dette var stygge hunder. borsalino, det du sier om at disse hundene er allergivennlige er bare tull. hvis du er allergisk mot hundepels kanskje, men da heter det ikke hundeallergi. En bedlington ville jeg aldri hatt.
18.06.2009

Borsalino sier: Rasen som ikke røyter, og er dermed allergivennlig. Passe stor og hendig. Vennlig og glad. Lukter ikke hund når den blir våt. Som jeg alltid har sagt: Blir du glad i en Bedlington, så er det for resten av ditt liv, du kan ikke tenke deg å leve uten. En rase med lite sykdom. trenger en del pelsstell, men det kan lett læres til hverdagsbruk. Siden den ikke røyter trenger den å bli klippet med jevne mellomrom.
02.02.2009

Din kommentar om Bedlingtonterrier:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Bedlingtonterrier var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase