Barbet

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Barbet. Du kan også legge inn egne erfaringer om Barbet.

Barbet bilder

Barbet

Erfaringer med Barbet

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Barbet

Berit sier: Vi kjøpte vår Barbet hannhund for to år siden fra Sverige. Utrolig lærevillig hund. Elsker å få arbeidsoppgaver slik at han får brukt hodet. Har en lett og smidig kropp som egner seg til lange turer. Vi løper mye i skauen med han. Rolig. Bryr seg ikke så mye om fremmede mennesker, noe som er faktisk ganske behagelig! (Unngår en hund som hopper opp og skal ha oppmerksomheten).Veldig glad i andre dyr! Når det gjelder pelsstell, gjør vi det ganske enkelt; jeg klipper han helt ned med klippemaskin to til tre ganger i året, men lar hodet være litt bustete(litt lengre enn kroppen, men ikke mye). Pelsen vokser fort ut igjen. For oss er bruksegenskapen viktigere enn å ha en hund med lang pels.
Barbet har jaktinstinkt. Vår får los når han får ferten av rådyr, så vi bruker langbånd når vi er i skauen med han. De Har en vanvittig bra luktesans!
14.09.2014

Aasne sier: Norges første barbetkull er planlagt i september. Se www.ajselakennel.com
Mor er norsk champion, hun er parret i Sveits i juli.
27.07.2012

Monica sier: Du kan gå inn på www.Barbet.se der er det listet opp flere navn på oppdrettere med egne hjemmesider. Man kan også kontakte noen av disse for råd og vink;-)
Man kan også gå inn på oppdrettere i Sveits, Danmark, Frankrike; mange som er hjelpsomme og kan formidle videre kontakter:-)Vi skal hente vår Barbet nå i juni i Frankrike:-)
27.04.2011

Laila sier: hvor i Sverige fikk du tak i Barbet?? er interessert
25.01.2011

Åsne sier: og så er de veldig smarte!!:)
07.02.2010

Åsne sier: Vi har to barbeter, og de er veldig snille og greie. lærevillige, barnevennlige og blide. De er dessverre vanskelige å få tak i her i Norge. til nå er det bare tre registrerte, en på 4 (kan dessverre ikke få valper pga sykdom), en på ca. 8 mnd, og en på 4 mnd. vi måtte reise til Finland første gangen og Sverige nå i høst, men når du først har fått en forelsker du deg helt i rasen. De er veldig gode turkamerater, men trenger en del trim. De røyter ikke, og vi som er en allergi- familie reagerer ikke på dem. eneste ulempen med det er at det er en del pels stell. denne rasen anbefales på det sterkeste!:-)
07.02.2010

hansen sier: jeg ønsker og kjøpe en valp barbet er det noen som har noen opplysninger om hunderasen
27.01.2010

hansen sier: er det en snill og golynt rase
27.01.2010

Din kommentar om Barbet:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Barbet var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase