Argentinsk dogge

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Argentinsk dogge. Du kan også legge inn egne erfaringer om Argentinsk dogge.

Argentinsk dogge bilder

Argentinsk doggeArgentinsk dogge

Erfaringer med Argentinsk dogge

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Argentinsk dogge

Er det mulig! sier: ALT kommer ikke ann på eieren nei! Er så lei av folk som unnskylder alt som skjer med det utsagnet!!!!!!!!! Det kommer ann på ganske mange ting skal jeg si deg! Nemlig egenskaper, bruksområder, temperament, arv, miljø, oppvekst, gener, avl osv osv.....

Er det mulig å være sååå naive!!!!!!
16.08.2012

Marie sier: Synes folk er så utrolig egoistiske når de skylder på rasen isteden for problemene. Angrep og aggressiv oppførsel kan være like ikke på en golden eller labrador etc., ALT kommer an på eieren! Det er virkelig på tide at folk begynner å dømme hundeeiere isteden for hunden! Kjenner mange pitbuller, også vokst opp med amstaff og har idag bull terrier. Disse er de snilleste og mest familievennlige hundene jeg har møtt, og har lenge hatt lyst på en argentinsk dogge, men de er jo selvfølgelig også dømt etter rase og utseende.
09.08.2012

cw sier: Til Fila:

Hvorfor ville du hatt den rasen egentlig? Noen spesiell grunn? Bare lurer er nysgjerrig..
09.07.2012

. sier: Kjenner en familie som har pittbull og det er den snilleste hunden jeg har vært borti. han er oppi årene. men man kan ikke finne en bedre rase. Er så trist at de er ulovlige
25.03.2012

h sier: Denne rasen ble forbudt for lenge siden i norge.. Selvfølgelig kan man ha den med andre hunder og mennesker....... kommer ann på hva du vil at hunden din skal og ikke skal det!
10.08.2010

tina sier: er denne rasen lov å ha i norge
og kan man ha den med andre hunder og fremede mensker?
10.08.2010

Fila sier: Til joachim: det har du faen meg rett i :(

Selv skulle jeg gjerne hatt meg en Fila Brasileiro, men den gang ei. Takk skal du skal faen meg ha Staten.
01.02.2010

joachim sier: Norge er det gayeste landet å leve i hvis du er glad i dyr.
28.11.2009

Elise sier: Kjære "skeptisk til Amstaff", i tillegg til det Liv sa, så vil jeg bare legge til at grunnen til at kriminelle liker pitbullrasene er fordi de er så lojale at de vil sloss til døden for eieren. De er egentlig fantastiske dyr, og veldig gode med hunder av samme grunn som Liv sa. :)
21.10.2009

Liv sier: Er denne rasen den samme som Dogo Argentino?

Skeptisk til amstaff: Du må huske på at det er et FÅTALL av "oppdrettere" som er kriminelle, og at de derfor ikke klarer å påvirke rasen som helhet. Jeg ville ikke kjøpt valper av kriminelle uansett rase, og hvis du kjøper hos seriøse oppdrettere så får du en god og stabil hund.

I dagens informasjonssamfunn velger du å være ignorant for fakta om at dogo argentino, amstaff/pitbull og liknende er flotte og trygge familiehunder med riktig sosialisering og oppdragelse. Hold deg unna propagandasider fra folk som er redd for hunder, og lytt heller til hundeorganisasjoner som Norsk Kennel Klubb (NKK). De mener at disse rasene er flotte familiehunder og absolutt ikke en farlig rase.

Pitbullens høye smerteterskel er en av grunnene til at den er flott i forhold til barn, da de tåler mye herjing av små barnehender(under oppsyn selvfølgelig).
01.05.2009

skeptisk til amstaff sier: er veldig skeptisk til amstaff og etter hva jeg har hørt argentinsk dogge så er problemene de samme om smerteterskel og utbredt avl i kriminelle miljøer....... Når kriminelle tar seg av avl blir resultatet monsterhunder som denne hunderasen og amstaff pit bull.. siter bare det jeg mener.
05.02.2009

Anonym sier: O skulle ønske noe med erfaring la inn noe om denne vakre rasen
Har selv en flott ambull
22.01.2009

Din kommentar om Argentinsk dogge:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Argentinsk dogge var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase